Open top menu
5 Temmuz 2013 Cuma

Günümüzde güneş ışınlarının cildi kurutup, erken yaşlandırdığı ve lekeler oluşturduğu bilimsel olarak bilinen bir gerçek.Güneşlenerek bronzluk elde etmeye çalışanların, bunlara maruz kalmadan, güzel bir renk kazanmak için doğal arayışları çoğaldı..


Solaryuma girmeden, güzel bir tenle uzun süre yaşamak isteyenler, yazın böyle bir renge kavuşmayı düşleyenler, doğanın bronzlaştırıcı etkisini gözardı etmesinler.


Bronzlaşırken nasıl gençleşebilirsiniz


Koyu ten kazandırmak için etkili eylem sağlayan bazı aromatik yağlar ve bitkisel özler keşfedildi... Buğday ve cevizden elde edilen yağlarla egzotik bir cilt elde etmek son derece faydalı. Bu özel bronzlaşma reçetesinde yer alan 5 bitkiden biri olan ceviz yağı, ten renginizi koyulaştırma esnasında cildi besliyor,yumuşatıyor ve yeniliyor.


Susam yağı, güzelliği ve gücü muhafaza ederek, cilt esnekliğini sağlıyor. Güneşe bağlı yaşlanmayı önlüyor.Bu esnada bedene doğal bakım yapıyor. Üstelik bir kaç banyo sonrası uçup giden bir yanma değli bu.


Kalıcı etkiye sahip


Yani teninizde oluşan çekici kahvengimsi renk, uzun zaman bedeni terketmiyor. İkinci bir artısı: Doğal yolla cilde bronzluk kazandırmak aynı zamanda tazelenmiş ve yenilenmiş bir cilde kavuşmak demek.Herkes,güneşle olan ilişkisinde çok dikkatli olmalı. Cildi sertleştiren ve kırışıklıkların daha derin hale gelmesine neden olan ultraviyole ışınları güzelliğe en büyük darbeyi vuruyor. Güneşin riski sadece "erken yaşlandırma" değil, cilt kanseri gibi riskleri de var. Bronzlaşmak bu anlamda cildi güneşten yaz boyunca koruyor.


Fakat önemli olan başta da söylediğim gibi nasıl bronzluk elde ettiğiniz. Doğadan katkısız elde edilen yağlarla yanmak bir çok problemi önlüyor. Uzun tatilden veya günübirlik gittiğiniz denizden kötü izlerle dönmek istemiyorsanız önleminizi alın, şifalı bikilerin koruyucu kalkanından yararların. Doğal baz yağlar,ciltte nemi korur, besler ve deri tarafından emilirken rejenerasyon (hücre yenilenmesi) işlemi gerçekleşir.


Üst deri onarılarak parlak ve pürüzsüz bir cilt elde edilir. Sağlıklı ve doğal bronzluk için 5 mucize bitkiden biri de kakao yağının gücü! Vücudun renk dönüşümde bu tripikal yağın bir özelliği de cildi sıkılaştırma özelliği.


Ekolojik güneşlenme


Yaz tatili ve haftasonu deniz keyfi ile bağlantılı olarak ne şekilde bronzlaşacağınızda, bir çok farklı faktör de rol oynuyor. Öncelikle cilt tipi etkili. Sarışında, esmerde ve kumralda yanmak farklı şekillerde sonuçlanır. Bulunduğunuz coğrafi konum ve iklim de etkilidir.. Cildinizi güneşten gelen zararlardan korumak için özellikle öğlen saatlerinde kesinlikle yanmayın.


Saat 15.00'ten önce, doğrudan güneş ışığına maruz kalmayın. Güneşlenme saati kurallarına uyarak, yüzde 100 bitkisel yağlardan üretilmiş bronzlaşlaşma reçeteniz her koşulda sizi koruyacaktır. Hiç bir kimyasal ya da boyar madde içermeyen aromatik yağların getirdiği bronzluk, ultraviyole ışınlarının veya sahil rüzgarının deriyi yıpratmasına izin vermez. Tabiattaki 5 özel bitki, adeta bir "filtre" görevi görerek koruma kalkanı oluşturur. Fakat kullanılan gerçek bitkisel yağ mı, değil mi?


Ekolojik güneşlenmede bu konunun altını çizmek isterim. Damıtma yoluyla elde edilen ve konsantre olan bitki özleri bedende istenen işlemi sağlar. Böyle olup olmadığı konunun uzmanından bilgi alarak öğrenilmeli.


Bir başka altı çizilecek nokta; çikolata rengi sağlayan 5 bitkinin karışımını uygularken doğrudan güneş ışığı da almanız gerekmez. (Eğer allerjiniz varsa veya güneşi sevmiyorsanız bunu yazıyorum) şemsiye altında bile etraftan yansıyan güneş ışınlarıyla bronzlaşmanız mümkün olabilir.//Kaynak:kadınvekadın.net

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum