Open top menu
31 Temmuz 2013 Çarşamba



Bazılarına göre ara vermek ilişkiyi yeniden alevlendirmek için ideal bir çözüm olabilir. Bazıları için ise, tam tersi de olarak ilişki sona eriyor.

Birbirinize hala aşıksanız, fakat yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa yada ilişkinizin başındaki o büyülü anlara geri dönmek için bir çözüm bulmaya çalışıyorsanız, belki ara vermek bir çözüm olabilir. Ama herşeyi riske atıp, ara verebilir misiniz ?

Partnerinize hala aşıksınız ama ilişkinizde sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Ara vermek, partenerinizin baştan çıkarıcı özelliklerini yeniden keşfetmenize neden olabilir. Ama dikkat olun, uzun süren bir ara, ilişkinizi riske sokabilir. Bir hafta mı ? Bir ay mı ? Altı ay mı ? Durumun kötüleşmesini istemiyorsanız, kararlarınızı partneriniz ile beraber almanızı öneriyoruz.

Ara vermek fikrini, partnerinizle ortak bir karar çerçevesi içinde alın, eğer tek başınıza hareket ederseniz, farkında olmadan ilişkinizin sonunu hazırlıyorsunuz demektir.

Ara vermek, ilişkiyi kurtarır mı, tahrip mi eder  ?

İlişkiye ara vermenin hem yararlı yönleri hem de sakıncalı yönleri olabilir. Ara vermek hem sizin hem de partnerinizin kendiniz ile yüzleşmenize yardımcı olabilir. Yalnız başınıza  kaldığınız bu zaman da kendinize bir takım sorular sorun : Neden artık iyi gitmiyor ? Durumuz düzeltemek ne gibi değişiklikler yapabilirim ?
Bunu yapmaya hazırmıyım ? İlişkiye yeniden başlayıp, başlamama kararını alırken, aklınızı kurcalayan sorulara cevaplar bulabilmeniz size yardımcı olacaktır.

Çoğu zaman özlem çabuk hissedilir ve eşinizin yalnız olduğunu bilme duygusu, düşünüp, karar verme konusunda aklınızı karıştırabilir. Bu yüzden duygularınızı kontrol altına aldığınızdan emin olun.

Sonuç olarak, kısa bir ara, ilişkinizi eski haline döndürebilir fakat uzun süren bir ara, ilişkinizi kırılma noktasına kadar sürükleyebilir.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum