Open top menu
3 Temmuz 2013 Çarşamba

Eyeliner sürmek için ipuçlarına ihtiyacınız varsa; doğru yerdesiniz! göz makyajının vazgeçilmezlerinden olan eyeliner sürmenin inceliklerini sizlere anlatıyor.


Gözlerinizi eyeliner sürmeye hazır hale getirmek, dağılmasını önlemek için kapatıcı yardımıyla göz kapaklarınızı pürüzsüz hale getirip, cilt tarafından emilmesi için bekleyin.


Göz makyajının kalıcılığını sağlamak için far bazını tüm göz kapağına fırça yardımıyla sürün.


Kalem ya da sıvı formdaki eyeliner göz kapağının tam ortasına sürülerek işaretleme yapılır.


Orta çizgi tamamlandıktan sonra göz pınarına yakın olan çizgi tamamlanır.


Kuyruklu göz makyajı yapmak istiyorsanız; şakaklara yakın bölüme kadar göz kapağınızın üzerine sürün.


Kuyruk bölümünde taşırmalar olduysa; kulak temizleyicisini nemlendirici kreme batırıp fazlalıkları temizleyebilirsiniz.


Eyeliner sürerken elleriniz titriyorsa ya da düz bir hat çekemiyorsanız; işlemi kolaylaştırmak için kirpik diplerine aralıklarla noktalar yapın. Noktaları takip ederek çizgiyi tamamlayın.


Kuyruklu göz makyajında; göz kapağının yukarısına doğru düzgün bir hat çekmek için cetvel, kredi kartı gibi malzemelerden faydalanabilirsiniz. Tek elinizle cetveli gözünüze tutun, diğer elinizle cetvel doğrultusunda eyeliner sürün.


Eyeliner sürdükten sonra bozulup dağılmaması için iyice kurumasını bekleyin. Far ve rimel uygulamasına eyeliner kuruduktan sonra başlayın.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum