Open top menu
11 Temmuz 2013 Perşembe

Güzel görünebilmeniz için siz kadınlara bazı basit gündelik ama faydalı ipuçları sunuyoruz...


Yıka Ve Çık


Kolayca ıslak görünümlü saçlarla hazırlanıp çıkmak varken, buklelerle neden uğraşalım?


Şükürler olsun ki, bu görünüme ulaşmak oldukça basit ve her saç şekline uygun! Üstelik bu yaz oldukça revaçta.


Feminen Cazibe


Bildiğiniz gibi klasik makyaj tonlarından yazın vazgeçmiyoruz. Peki daha feminen bir görümüne sahip olmak istemez misiniz? Dağıtarak süreceğiniz siyah eyelinerınız, pembe bir lipstick ve küçük siyah elbisenizle baştan çıkarıcı görünebilirsiniz.


Naturel Hareketler


Dudak parlatıcıları güzel, ancak yaz aylarında en son isteyeceğimiz şey muhtemelen dudaklarımızı yapış yapış hissetmektir. Kadifemsi mat rujlar, bu yaza muhteşem bir giriş yaparak; sadelikten ve doğallıktan yana olanlarımız için makyaj çantalarında yerlerini çoktan aldılar bile .


Tarzınızı Karıştırın


Yaz geceleri için yeni bir görünüm mü arıyorsunuz? İşte bir tavsiye: Dumanlı göz makyajı ve koyu dudaklarınızı tamamlayacak spor-şık bir elbiseyle harika görünebilirsiniz.


Taze Bronzluk


Büyük fırçalarla koyu bronzerları gelişi güzel uygulamayı bırakın! Fotoğraftaki mankenin elmacık kemikleri üzerine uygulanan şeftali tonlarındaki ince bronzlaştırıcı sezonun olmazsa olmazlarından.//kadınvekadın

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum