Open top menu
3 Temmuz 2013 Çarşamba

Çalışma hayatına kendini kaptırıp, cinsel yaşamını ikinci plana atanlara bazı önerilerimiz var.Renklenen cinsel yaşamınızla kendinizi daha iyi hissettiğinizde bunun işteki veriminize bile yansıyacağını göreceksiniz.


Yoğun çalışanlar en çok seks için enerjileri kalmadığından şikayetçi. Halbuki, aslında seks daha enerjik olmanızı sağlıyor. Seks sonrasındaki uykunuz daha verimli ve deliksiz olacağından, ertesi gün daha enerjik kalkacağınıza eminiz.


Seksin hayatınızın bir parçası olduğunu unutmayın. Belki yoğunluğunuzdan dolayı bir süredir aklınıza bile gelmiyor. İşte tam da bu nedenle gün boyu kendinize bunu hatırlatmalısınız. Gün içerisinde bir süre eşinizin en seksi halini düşünmek akşam için gerekli motivasyonu size sağlayacak.


İlişkinizdeki heyecanı ayakta tutmak için teknolojiden de faydalanın. Eşinize atacağınız küçük seksi mesajlarla akşam için sıcak bir karşılamayı garanti altına alır.


Madem ki zamanım yok diye düşünüyorsunuz, o halde zamanı iyi değerlendirin. Mesela işten geldiğinizden aldığınız duşa eşinizi davet edebilirsiniz.


Sabah saatlerini de değerlendirmeyi unutmayın. Yarım saat erken kalkıp bu süreyi eşinizle sıcak dakikalara dönüştürürseniz, günün geri kalanını da daha güzel geçireceğinize eminiz.


Erotik renklerin gücünden yararlanın. Lacivert, kırmızı, mor gibi renkler seksi bir hava yaratarak sizi havaya sokmaya yardımcı olacak.


Haftanın belli günleri için plan yapın. Gerekiyorsa ajandanıza eşinizle bir randevu ayırın. Cuma akşamlarını için güzel bir otel odası ayırmak hiç de fena bir fikir olmayabilir.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum