Open top menu
20 Kasım 2013 Çarşamba

Erkeklerin iki tutkusu futbol ve göğüsler arasındaki benzerlik nedir? İşte erkeklerin göğüslerimize bu kadar düşkün olmalarının sebepleri...


Futbol ve göğüslerinin ortak noktası nedir? Erkeklerin çocukluklarından beri vazgeçemedikleri tutkuları göğüsler onlar için ne ifade ediyor? Hangi formda olursa olsun, seksi sütyenlerle birleşip erkekleri çıldırtmaya yetiyor.


Öyle ki, onlara tatlı kedicikler, hava yastığı ya da bluz tavşanları gibi isimler taksalar da, kadın göğüslerinin toplumda aslında şaşırtıcı bir şekilde öne çıkan bir önemi var.

Peki erkeklerin kadın göğüslerine olan aşklarının temelinde ne var?

Doğurganlığın sembolü


Büyük ya da küçük, spor sütyeninde ya da siyah seksi bir sütyende olsun göğüsler doğurganlığın simgesi.Göğüsler bir kadının beslenmeyi ve hayatı devam ettirecek gücünün simgesi. Aynı zamanda ergenlik döneminin başlangıcını simgeledikleri gibi göğüsler,kadınların üretkenliğinin de bir sembolü. Bu nedenle Pamela Anderson'un göğüslerini nefes kesici bulurken Ned Beatty'nin erkek göğüslerinden etkilenmiyorlar.


Kadınları tahrik etmenin anahtarı


Her iyi eş, kadın göğüslerinin ilkel libidinal bölgesine çok yakın olduğunu bilir. Göğüsleri sevmelerinin bir başka nedeni de, eğer bu bikini bombalarını nasıl kavramak gerektiğini bilirlerse bir kadını zevkin doruklarına taşıyabilirler.


Medya baskısı


Hangi gazeteye, dergiye ya da mağaza kataloğuna bakarsanız bakın kadınların göğüs dekoltesinin vurgulandığını görürsünüz.


Göğüsler yalnızca estetik cerrahi alanında ya da film endüstirisinde kendi varlıklarını ispatlamadı, aynı zamanda reklam ve pazarlama alanlarında da gücünü ispatladı.

Çikolata reklamlarında yoğun olarak göğüs dekoltesi kullanılması ya da göğüs şekilli mouse padlerin bu kadar çok satılmasının başka bir nedeni olabilir mi ?

Yatıştırıcı etki


Erkekler kadınların göğüslerini yatıştırıcı buluyor. Acı gerçekler ve zorluklarla dolu hayat mücadelesinde göğüsler , erkekler için yumuşacık , kucaklayıcı ve her şeyi unutturan bir etki sağlıyor.


Göğüslerin bu yatıştırıcı etkisinin tabii ki çocukluktaki emzirmeyle yakından ilgisi var. Göğüsler bize annemizin bizleri kötülüklerden koruduğu o hayali günleri hatırlatıyor.

Doğal seleksiyon


Charles Darwin'e göre biz insanlar eşlerimizi sağlıklı görünüşleri ve üreme kabiliyetlerine göre seçiyoruz. Darwin'in araştırmalarına göre erkeklerin kadınların göğüslerine ,özellikle de güzel şekilli olanlara bağlanma sebebi göğüslerin sağlam bir bünyenin ve cinslerin üremelerinin ve çoğalmalarının işareti olması.


Şu anda üremek önceliklerimiz arasında yer almasa da bu içgüdü yüzyıllar süren insan evriminden sonra bile hala benliğimizde yer alıyor.

Görsel uyarıcı


Beyaz dizi aşk romanlarının bir paragrafını bile okuyarak tahrik olan kadınların aksine erkekler, görsel uyarıcılardan etkilenirler.


Genital bölgeden sonra göğüsler kadın vücudunun en belirgin özelliğidir. Erkeklerin dikkatini dik ve canlı göğüslerin çekmesine şaşaırmamalıyız.

Göğüssel konular


Erkekler çoğu zaman kadınların yüzlerine bakarak değil göğüslerine bakarak konuşmayı tercih eder. Bu hareketin sebebi aynı anda hem sosyal, hem fiziksel hem de psikolojik. Bu nedenle göğüslerinizin erkekler üzerindeki bu etkisini keşfedin ve göğüslerinizi size verdikleri bu güçten ötürü tebrik edin!

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

16 yorum:

  1. advanced systemcare pro khokharpc Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

    YanıtlaSil
  2. guitar pro farooqpc Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me.

    YanıtlaSil
  3. Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far. goversoft-privazer-donors-crack

    YanıtlaSil
  4. Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far.Bitdefender Total Security Crack

    YanıtlaSil
  5. That is a very good tip especially to those new to thhe blogosphere.
    Brief but very precise info… Appreciate your sharing this one.
    A must read article!
    vusescan crack
    ableton live crack
    photo mechanic crack
    youtube by click crack
    mirillis action crack
    Crack Like

    YanıtlaSil
  6. With your presentation, you make it appear so simple, but I find this subject to be one that I believe I will never understand.
    It appears to be far too sophisticated and vast for me.
    I'm looking forward to reading your future post,
    I'll make an effort to grasp it!
    phpstorm crack
    nero burning rom crack
    hitman pro crack
    iobit uninstaller pro crack

    YanıtlaSil
  7. Hey! This is my first visit to your blog.
    We are a collection of volunteers starting with one
    a new project in the community in the same niche.
    Your blog has provided us with useful information to work with. YOU
    did a fantastic job!
    songbird crack
    adobe flash player crack
    rohos logon key crack
    reiboot crack

    YanıtlaSil
  8. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Apple Safari Crack . Kindly click on here and visit our website and read more

    YanıtlaSil
  9. In reality, your presentation makes it look so simple, but I believe this subject is more difficult than it appears.
    anything that eludes my comprehension.
    It appears to me to be extremely complicated and wide-ranging. I've got a lot of these.
    Thanks for the update, and I'm eagerly awaiting the next one!
    replay radio crack
    soundtoys crack
    hide my ip crack
    substance designer crack

    YanıtlaSil
  10. I like this article. I was searching over search engines and found your blog and it really helps thank you very much…
    atlantis word processor crack has all the features you need to create simple documents or great works of literature: novels, essays, reports, letters, diaries, newspaper articles, etc. atlantis word processor crack rich-formatted documents from scratch, or edit existing MS Word documents, and send them to colleagues, customers, partners, friends. atlantis word processor crack eBooks for a living, or just create eBooks to read on your iPad or another eBook reader. atlantis word processor crack any document into an eBook with just a few mouse clicks! Intuitive, safe and reliable, superfast, portable, and entirely customizable, Atlantis will be the perfect companion for your word processing tasks. atlantis word processor crack

    YanıtlaSil
  11. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot. It Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
    written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it.
    It Is very Wounder Full Post.
    ashampoo winoptimizer crack
    ashampoo winoptimizer crack
    ashampoo winoptimizer crack
    ashampoo winoptimizer crack
    ashampoo winoptimizer crack

    YanıtlaSil