Open top menu
27 Kasım 2013 Çarşamba

Hayalenizdeki kişiyi tavlamak hiç de zor değil. Kendine güvenen ve zeki kadın bütün istediklerini alır, istediği erkeğide.


Seçilen olmayın, siz seçin o gelsin. Aslında en havalı görünenin bile bazen sadece küçük bir ilgiye o kadar ihtiyacı oluyor ki, ufak bir içten gülümsemeyle bile kalbinin sahibi olabilirsiniz. İçten bir dokunuş, beraber muhabbet edebilme ve eğlenebilme güzelliğin önüne geçiyor. Erkekler bir müddetten sonra sadece gezebileceği değil, gezeken eğlenebileceği, yeri gelince dertleşebileceği kadınları tercih ediyor.


İşte kadın ve erkeklerle ilgili gerçekler...


Özgür çocuk


Erkekler her zaman vurdumduymaz gibi görünselerde, araştırmalarında onayladığı gibi, kadınlardan daha fazla acı çekiyorlar. Görünce kalbinizin yerinden fırlayacakmış gibi olduğu ancak size pas vermediğini düşündüğünüz biri var.


Kendisini öyle bir hava içersine sokuyor ki, sanki bir Hollywood yıldızı. Aslında ''Ben aşık olmam'', ''Biterse bitmiştir bir daha aramam'' diyen erkeklerin çoğu en az iki kez bir kız için ağlıyor.


Evlenilecek kız mı eğlenilecek kız mı arıyor?


Çevresi tarafından 'çapkın' ilan etmiş ve kendini playboy sanan arkadaşlar, bütün kızların aynı olduğunu ve bir işaretle direk kendilerine geleceğini düşünürler. Fakat kızlar herzaman mantığını çalıştırır ve onların yapmaya çalıştığı şeyleri önceden sezer.


İlk buluşma için evde güzel bir yemek yiyeceğinizi dile getiriyorsa, onu ciddiye almıyacağınızı anlarsınız. Çünkü ev ortamı, yemek sonrası içilen şarap ve küçük çapkınlıklarla sonuçlanır.


Bırakın sizin için para harcasın, güzel bir yemeğe götürsün, gezdirsin. İlk günden evde buluşma fikrinden hoşnut olmadığınızı dile getirin. Israrcıysa gitmeyin ki bazı şeyleri anlasın.


Kadın isterse…


Ne çapkınlar var ki bir baltaya sap olamıyor ama bir kadına tutuluyor. 'Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma' derler büyüklerimiz, aslında yanlış da sayılmaz.


Kadınlar bir şeyi gerçekten istiyorsa sahip olur. Bunun çok örneğini görüyoruz. Çok yakışıklı bir çocuğun yanında sıradan bir kız olunca, hemen kafada tilkiler dolaşır. Kız zengin çocuk parasını mı yiyor? Aralarında birşey oldu çocuk ayrılamıyor mu?


Hiç kimse o kızın aslında nasıl bir yeteneğe sahip olduğunu düşünmez. Belki çok zeki, belki çok sempatik…


Güzellik ilk anda önemli ama oturduktan sonra iki laf edemiyorsanız ne anlamı var. Erkekler de bu konuda bizim gibi düşünüyor.


Erkek her şeyi yaparsa çapkın, kadın yaparsa…


Zaman her şeyi değiştirdi, ön yargılar hariç. Biz ilerledikçe, dünya döndükçe değişmeyen tek şey belki de ön yargılar…


Erkek her gece dışarı çıksın, hergün farklı kadınla gezsin, evin çapkın oğlu olur. Kız bir gün evden dışarda kalsın laf olur.


Bu önyargıyı biz yaratıyoruz. Seksten zevk alan ama evlenirken 'koşul' koyan bir erkeğe neden tölerans kullanıyoruz. Kimsenin bunu sorgulamaya hakkı yok hele ki kendisi gönlüne göre yaşıyorsa…


Benim için bittin


Erkek annesinden sonra ilgi gördüğü, sevgi gördüğü, zaman geçirdiği ve eğlendiği kadına bağlanır.


Sever, kadından daha çok sever. Mesela kadınların erkeklerden daha çapkın olduğu bir gerçek.


Hayatlarının merkezine koydukları sevgilileri, ayrılık sonrası dünyanın en kötü insanı olur.


En olgun erkek bile, ''Bana başkasına aşığım de ama yalan söleme'' desede, ayrılmak istediğinizde durum hiç öyle olmaz.


Yapılan iyilikler anlatılır, alınan hediyeler söylenir, harcanan paralar göz batırılır. Tabii bir de dil yarası vardır kapanmaz.


Yas tutacağınıza, gerçekten sevdiği için, acı çektiği için böyle yaptığını düşünün. Anlatma şekilleri farklı olsada. Bir de şu açıdan bakın ve bunu dile getirin. ''O kadar zaman birlikteyken en iyi sevgiliydim, bitince mi kötü oldum?''

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum