Open top menu
22 Kasım 2013 Cuma

Partnerinizi memnun etmek sizin için elbette ki önemli! Eğer cinsel hayatınız durağanlıktan uzak olsun istiyor ve kendinizi ve partnerinizi bu konuda memnun kılmak istiyorsanız bu haber tam sizlik! İşte harika bir cinsel yaşam için gerekli olan 10 pratik öneri;


Acele Yok!


Aceleci davranmayın, kıyafetlerinizi soymak için daha vakit var! Ön sevişme kısmını atlamamalısınız! Böylece birlikte daha çok eğleneceksiniz!


Seks Düşünmek Kötü Değil!


Cinsellik sadece ergenlikte sıklıkla düşünülen bir şey değil! Kendinizi rahat bırakın ve bunu istediğiniz için utanmayın! Sevdiğiniz adamı istemenizden daha normal bir şey olamaz, bunu ona belli edin!


Vücudunuza Dikkat!


Kendinize dikkat edin! Vücudunuzda sevişme esnasında ya da seks sırasında ağrı hissettiğiniz ya da zevk dahil hiçbir şey hissetmediğiniz noktalar varsa bir jinekoloğa görünmelisiniz!


Beğeninizi Bildirin!


Partnerinizin size yaptığı hoşunuza giden herhangi bir şeyi ona söylemekten çekinmeyin! Böylece neyin hoşunuza gideceğini bilecek ve onun üzerinde yoğunlaşacaktır!


Çok Çekici Giyinmeye Çalışmayın!


Kendiniz olun, doğallık her zaman kazanır! Üstelik erkeklerin çoğu basket şortlu ve dağınık saçlı halinizi topuklu ve mini etekli halinizden daha seksi buluyor!


Hayır” de!


Her zaman itiraz etmeye hakkın var! İstemediğin şeyleri yapmak zorunda değilsin, sevişmek senin için eziyete dönüşmemeli! “Hayır” demeyi bilmelisiniz!


Kendinize Moral Konuşması Yapın!


Aynanın karşısında ya da kendi kendinize kendinizi motive etmeyi unutmayın! Sizi, sizden iyi kimse morallendiremez! Bu birliktelik esnasında kendinize güvenmenizi sağlayacak!


Açık Olun!


Erkekler aklınızı okuyamazlar! Utangaçlığı bir kenara bırakıp ne istediğinizi açıkça söyleyin! Bu birbirinizi tanımanızda size kolaylık sağlarken aynı zamanda güzel zaman geçireceksiniz!


Hoşlandığınız Şeylerden Çekinmeyin!


Başkalarının ne düşündüğü önemli değil! Herkes aynı şeylerden, aynı zevki alamaz! Sevdiğiniz şeyler için utanç hissetmeniz gereksiz!


İç Çamaşırlarının Gücü!


Değişik iç çamaşırları her zaman erkekleri heyecanlandırır! Farklı şeyler denemekten çekinmemelisiniz, üstelik yeni aldığınız harika iç çamaşırlarınız üzerinizdeyken de rahatlıkla sevişebilirsiniz!

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum