Open top menu
14 Kasım 2013 Perşembe

Vücudunuzda çıkan sivilceler, siğiller, yüzünüzdeki tüyler. Bunları fondöteniniz kapatamıyor mu? İşte etrafa söylemeye utandığımız güzellik sorunları ve çözüm önerileri...


Kadınların aklında her zaman çözmemiz gereken bir güzelik sorunu mutlaka var. Çoğu zaman aklımızı kurcalayan sorunlar, başkasına anlatmaya utandığımız problemlerden başka birşey değil. Herkes kaşlarını almadığı zaman tek kaş olmasından, cildinin çok hassas olduğundan, çillerinden bahsederken, siz daha garip bir şeyle boğuşuyor olabailirsiniz.Endişelenmeyin, çözümü olmayan hiç bir güzellik sorunu yok! İşte en şikayet edilen 7 yüz kızartıcı güzellik problemi.


Uçuk


Uçuklar gerçekten utandırıcı olabilir. En kritik buluşma günlerinde dudağımızda beliren uçuklar en büyük düşmanımız. Çirkin yara kabuğu görünümü ve size verdiği rahatsızlık duygusuyla tüm keyfinizi kaçırır. Eğer düzenli olarak uçuk çıkarıyorsanız bir doktora görünmenizde yarar var. Uçuk kremleri ve antibiyotik haplar size yardımcı olacağı gibi uçuk çıkardığınız bölgede kaşınma ve şişme belirtileri hissettiğiniz anda o bölgeye buz kompresi yapmanız uçuğun çıkmasını engelleyecek.Eğer uçuğunuzla dışarı çıkmaktan utanıyorsanız cildinizi temizleyip ilaçlarınızı uyguladıktan sonra uçuğunuzun üzerini makyajla kapatabilirsiniz.


Kepek


Herkes mutlaka kepek problemini bir dönem yaşamış olsa da, bu durum sorununuzu daha az utandırıcı yapmaz. Omzunuza dökülen minik beyaz şeyler aslında çözümü çok kolay bir sağlık sorunu. Asıl adı seboreik dermatit olan kepek , bir iltihaplanma problemi. Bunu çözmek için çinko içeren saç bakım ürünleri kullanabilir ve kısa sürede bu problemden kurtulabilirsiniz.


Yüzdeki Tüyler


Yüzünüzdeki tüyleri düzenli olarak kontrol etmeniz çok önemli. Bu listedeki belki de en utandırıcı güzellik problemi yüzümüzün çeşitli bölgelerinde tek tük de olsa gözümüze çarpan tüyler. Burun delikleri, bıyık bölgesi ve çenenizdeki tüylere her güb dikkat etmelisiniz. Burun deliklerinizi bir cımbız ya da tüy temizleyici aletler yardımıyla düzenli olarak temizlerseniz bu sorununuz ortadan kalkacak.Yüzünüzde görülen diğer tüylenmeler için babaanne yöntemlerinden ve kulaktan dolma merhem tariflerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Bu problemi kendiniz çözmek yerine bir cilt doktorundan randevu almalısınız.


Ağız Kokusu


Ağzınızından kötü kokuların yayıldığından mı şüpheleniyorsunuz? Ağız kokusu günlük ağız ve diş temizliğinize dikkat etmediğiniz için, genetik kaynaklı veya diyet biçiminizden kaynaklanıyor olabilir. Sakın endişelenmeyin, çünkü bununla mücadele etmenin birçok yolu var. Günde en az iki defa dişlerinizi fırçalamanız ve ağız çalkalama suyu kullanmanız bu sorununuzu anında çözebilir.


Vücut Sivilceleri


Yüzümüzdeki sivilce ve aknelerden kurtulamadan bir de vücudumuzda çıkanlarla başetmeye çalışıyoruz.Göğüs dekoltenizde ya da kalçanızda akne çıkması çok doğal ve birçok insanın başına gelen birşeydir bu nedenle üzülmeyin.Herşeyin bir çözümü olduğu gibi bunun da var! Vücudunuzdaki akneler bir iki tane çıkıyor ve hemen geçiyorsa sorununuz çok büyük değil demektir. Yüzünüze sürdüğünüz temizleyici ürünleri ve akne kremlerini rahatlıkla vücudunuza da uygulayabilirsiniz. Meyveli duş jellerinizi anti bakteriyel ve akne karşıtı ürünlerle değiştirmeyi deneyin kesinlikle işe yarayacaktır. Eğer sorununuz daha büyük boyutlardaysa ve aknelerin önüne geçemiyorsanız bu durum başka bir sağlık sorununun belirtisi olabilir mutlaka bir doktora görünün.


Koltukaltı Gölgesi


Katılacağınız bir davete giderken giymek için, İçinde süper seksi görüneceğiniz mükemmel bir strapless elbise aldınız. Fakat mutluluğunuz kollarınızı yukarı kaldırana kadar sürdü. Koltuk altınızdaki kararmış deri görünümü utandırıcı ve hoş olmayabilir ama çözümsüz değil.Koltukaltı derinizdeki koyu renk değişikliği iltihaplanmadan ve derinizdeki pigmentelerin artmasından kaynaklanıyor. Gennlikle terleme, sürtünme ve traş sonrası görünen bu renk değişikliğini kontrol etmek çok kolay. Bölgeyi düzenli olarak yıkamak ve spor yaptıktan hemen sonra duş almak başlangıç için çok yararlı olabilir. Koltukaltı bölgesine bakım yapan birçok deodorant, roll-on ve mum deodorantlar bulabilir siniz. Ayrıca renk değiştiren bölgeyi limonla ovarsanız bir süre sonra bu probleminizin azaldığını göreceksiniz.


Siğiller


Doktorlar, birçok insanın siğillerden şikayetçi olduğunu fakat çok az kişinin bu problemlerini dile getirdiğini söylüyor.Bir siğil mi buldunuz? Salisilik asit içeren siğil tedavi ilaçlarını ve ön ısıtmalı bantları kullanabilirsiniz. Eğer siğilinizin boyutlarında bir küçülme görmezseniz mutlaka bir doktora başvurun.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum