Open top menu
8 Kasım 2013 Cuma

Bütün erkekler bilirki kadınların istekleri asla ve asla bitmez.Erkekler ne yaparsa yapsın kadınlar her zaman bir üst sınırında bir talep te bulunur. Gel gelelim bunu kadınlara sorunca aldıımız cevaplar ise tak aksi yönde.Bakın onlar ne kadar da masum isteklere sahipler miş;


Bir hata yaptığımızda hemen parlamak yerine biraz daha alttan alın ve siz bir hata yaptığınızda bunun farkına varıp lütfen özür dilemeyi bilin.


Podyumdan fırlamış gibi olmanızı beklemiyoruz ama her daim bakımlı ve stilinize dikkat ediyor olmanız bizim için önemli.


Bizi ve sevdiğimiz insanları yaptığınız esprilerle güldürdüğünüzde çok mutlu oluyoruz. Espri anlayışına sahip erkekler her zaman bir adım önde olur, haberiniz olsun.


Eski sevgililerimizi kıskanmanız çok yersiz, sizinle beraber olduğumuza göre eskilerin bir önemi kalmamış demektir. Kendine güvenen erkeklere bayılıyoruz. Eğer eski sevgilimizi düşünüyor olsaydık zaten sizinle değil onunla beraber olurduk. Ama arada küçük kıskançlıklar yapabilirsiniz; bu hoşumuza gidiyor//kadınvekadın


Yukarda belirtilen maddeler çok masumca istekler olarak gözükmekle beraber belirtmeliyim ki hiç bir kadın bu kadar masum ve sıradan isteklerle tatmin olamaz, onların istekleri her zaman top yekün bir sahiplenme, ilgi odağı olma ve herşeyin hakimi olabilme duygusunu yaşayabilmektir.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum