Open top menu
8 Kasım 2013 Cuma

Kaliteli bir cinsel hayat için mutlaka yapmanız gereken şeyler vardır. Bunların başlıcalarını sizin için derledik! İşte seks hayatınızın kalitesine artırmak için 6 ipucu; 


Cinselliğin yaşanacağı oda, her iki tarafın da kendisini rahat ve huzurlu hissedeceği şekilde hazırlanmalıdır.Işıklar, aksesuarlar vs.


Kişilerin kendilerini rahat hissetmeleri için cinselliğin yaşanacağı odanın temiz ve hijyenik olması gerekir.


Telefon, bilgisayar gibi dışarıyla iletişim sağlayacak aletlerin kapatılması gerekir zira birliktelik esnasında çalan bir telefon konsantrasyonun bozulmasına neden olur.


Odanın sıcaklığını ayarlamak gerekir. Ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalıdır.


Genelde çiftler birliktelikten sonra duş alır, ancak kaliteli bir birliktelik için öncesinde duş alınmalıdır. Kişiler kendilerini duş aldıktan sonra daha özgüvenli hissedecektir.


Odada ölmüş aile büyüklerinin resimleri veya dini tablolar bulunmamalıdır. Birliktelik esnasında bunlarla göz göze gelmek kişinin kendisini suçlu hissetmesine yol açar.


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum