Open top menu
14 Temmuz 2013 Pazar

Yaz aylarında cilt bakımı nasıl yapılmalı? Yaz cilt bakımı önerileri burada! Cilt hücrelerinizin yenilenmesi için, 1 yemek kaşığı süzme bal ve 1 yemek kaşığı tarçını bir kasede karıştırın. Macun haline gelen karışımı cildinize uygulayın. 2 saat kadar bekletip ılık suyla durulayın. Her uygulamanızda cildinizdeki tazelenmeyi fark edeceksiniz.


Çoğu zaman cildimiz dış etkilerden hasar görür ve yıpranır. Aslında bu duruma yanlış kullandığımız ürünler de neden olabilir. Sizin güzellik rutinlerinizde neler var peki? İşte size dikkat etmeniz gereken birkaç ipucu!


Sembolleri okuyun


Kullanacağınız ürünlerin üzerinde yazan sembolleri mutlaka okuyun. Uygulama sürelerine, içeriklerine ve cilt tipinize uygun olup olmadığına dikkat edin.


Sadeleştirin


Kullandığınız ürünlerin en az kimyasal içerikli olmasına özen gösterin. Örneğin vücut jelinde güzelliğiniz ve teninizin nefes alması için gerekli olan kimyasallar dışında birşey aramayın.


Ornagik ürünler deneyin


Ekolojik ürünler alacaksanız, en çok kullandığınız ürünleri listenin başına yerleştirin. Vücut losyonu ve şampuanızı doğal içerikli ürünlerden yana seçin.


Alıştırın


Kozmetik ürünleri cildinizden uzak tutmaya ve bunu bir rutin haline getirmeye çalışın. Gün içinde kuruyan ellerinizi de ihmal etmeyin, doğal zeytinyağlı bir krem masanızda bulunsun.


Köpürtün


Cildinizi doğal sabunlarla köpürterek ve masaj yaparak temizleyin. Sodyum ve sulfat içerikli sabunları kullanabilirsiniz. Bunun dışında kükürtlü, jojoba yağlı ve keçi sütlü sabunları mutlaka deneyin.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum