Open top menu
10 Temmuz 2013 Çarşamba

İmaj tazelemenin en kolay yolu saçları değiştirmek değil midir? O zaman sezonun favorisi olan ve herkese yakışan en güzel orta boy saç kesimlerine göz atalım!


Christina Hendricks - Çerçeve


Arkalara değil, sadece önlere kat verdiğiniz zaman, saçlarınız yüzünüzün güzelliğini çerçeveler. Bu saç modeli oldukça pratiktir ve şekillendirilmesi kolaydır. Zamanı olmayan bir kadınsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Yüzünüz uzun ya da genişse saçlarınızın yüzünüze yapışmadığından emin olun.


Elizabeth Olsen - Dalgalı


1 numardaki Dakota Fanning'inki gibi bir kesimi ince su dalgalarıyla şekillendirirseniz böyle muhteşem görüneceksiniz. Bu kez saçlarınızın omzunuza değiyor olması yeterlidir.


Dakota Fanning - Klasik


Sofistike bir görünüm için sleek bir orta boy saç kesimi yeterlidir. Bunun için saçlarınızın düz olması gerekiyor. Kuaförünüzden saçlarınızı sadece makas kullanarak küt şekilde kesmesini isteyin.


Bu model için en ideal boy köprücük kemiği üstüdür. Bunu da kuaförünüze hatırlatmakta yarar var.


Kerry Washington - Katlı


Tamamı katlı bir orta boy saç modeli isterseniz Washington mükemmel bir örnek! Saçlarınızı yıkayın, nemliyken köpükle şekillendirin ve kurutun. Hepsi bu kadar!


Saçlarınızı katlı kestiriyorsanız tam kahkül kullanmayın, özellikle saçlarınız dalgalı ya da kıvırcıksa...


Jennifer Aniston - Hafif dalgalı


Bunlar saçlarınızın doğal dalgalarıdır. Düz saçlıysanız saçlarınızı doğal rüzgarda kuruttuğunuzda bu seksi omuzüstü dalgalarına kavuşursunuz. Kalın telli saçlar için pek uygun bir model olmasa da her kadın 25-30 yaş aralığında bir kez Aniston'ınki gibi bir model denemeli. Kalın telliler saçlarını aralardan aldırarak kabarmasını önleyebilirler.


Reese Witherspoon - Kahküllü


Geniş bir alnınız ve uzun bir çeneniz varsa kahküllü orta boy bir saç kesimi kadar size yakışan başka hiçbir saç modeli yoktur. Uçlarını küt değil, incelterek kestirin. Çok kat kullanmayın. Bu kesim hem dalgalı, hem de düz modeller için son derece uygundur.//elmaelma.com


[gallery link="file" ids="28005,28006,28007,28008,28009,28010"]
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum