Open top menu
11 Temmuz 2013 Perşembe

Aman o zaten ben ne yaparsam yapayım fark etmez diye düşünmeyin. Basit değişikliklerle onun gözünde çok daha çekici hale gelebilirsiniz.



Beyaz tenli iseniz ve vücut tüylerine özellikle dikkat! Birçok erkek kol üstlerindeki tüyleri maskülen bulduğunu söylüyor.



Oje sürmek güzel, peki ya tırnak bakımı? Manikürsüz-pedikürsüz tırnaklara sürülen ojenin makbule geçmediğini bilmeniz lazım. Ayrıca eskimiş ojeye de dikkat, bu sizi ekstra bakımsız gösterecektir.



Fön çektirebilirsiniz ama unutmayın ki fönün süresi max.1 gündür. Havalı gözüktüğünüzü düşünürken yağlı bir saçla dolaşıyor olabilirsiniz.



Bacaklarınızda varis ya da selülit gibi uzun süreli tedavi gerektirecek problemler varsa ille de mini giyeceğim diye diretmeyin. Evde aynada gözünüze çarpan bu kusurlar dışarıda güneş ışığında çok daha göz önünde olacaktır.



Sakız, sigara gibi alışkanlıklar çoğu erkek tarafından itici bulunuyor. Mümkün mertebe bu ikiliden uzak durun.//İvillage


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum