Open top menu
7 Aralık 2012 Cuma

Gittikçe monotonlaşan cinsel hayatınızdan sıkıldıysanız, artık yatak odanıza yeni heyecanlar ve yeni tatlar getirmenin zamanı gelmiş demektir.


Partnerinizden çekinmeden, cinsel hayatınızı hareketlendirecek ufak ipuçları için bize kulak verin!


1- Bütün giysilerinizi çıkarın


  Gömlek, tişört, elbise. Size engel olabilecek her şeyi çıkarın. O sizi istiyor, kıyafetlerinizi değil.


2- Biraz gürültü yapın


Bazı durumlarda taklit yapmak kötü değildir. Parterinizi daha fazla tahrik etmek istiyorsanız size dokunduğu zaman, tepkilerinizi ufak seslerle ifade edin.


3- Gözünün içine bakın


Sonsuza kadar gözlerinin içine bakmak zorunda değilsiniz. Ama cinselliği ve onu arzuladığınız mesajını veren bakışlar gecenin geri kalanın mükemmel geçirmeniz için ufak bir adım olacak.


4- Hoşlandığı şeyleri sorun


Yatak odanızı ve cinsel hayatınızı hareketlendirmek istiyorsanız ona neler yapmanızdan hoşlanacağını sorun ve yapın!


5- Öpücüklerinizi esirgemeyin


Sadece dudaklarını değil, parterinizin kendini iyi hissedeceği her bölgesinden öpücüklerinizi esirgemeyin.Dudaklarınızı vücudunda hissetmesine bayılacak!


6- Saçlarını çekin


Evet, acıtmayacak şekilde saçlarını okşamanız hatta birazcık çekmeniz hoşuna gidecektir. Ancak onu incitmeden yapmaya özen gösterin, yoksa tüm geceyi mahvedebilirsiniz.


7- Yeni girişimlerde bulunun


Sadece bildiklerinizi yapmakla sınırlı kalmayın. Bu ilişkinizi monotonlaştırır. Ona aklınızdan geçen her fanteziyi yapmaktan çekinmeyin. Eğlenin ve yeni şeyler keşfedin.


 
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum