Open top menu
3 Aralık 2012 Pazartesi

Atkuyruğunun, kişiliğiniz hakkında ipuçları verebileceği aklınıza gelir miydi? Saç tasarımcısı John Barrett, “Atkuyruğu farklı şekil ve boyutlarda olabilir. Şık veya sofistike, eğlenceli veya karmaşık, dokulu veya ince, bohem veya modern” dedi. 


Ve tasarımcı Barrertt’e göre her atkuyruğu, ruh haliniz veya karakteriniz hakkında ipuçları veriyor.


Alçak Atkuyruğu


Özgür ruhlu ve hippie kadınların tercih ettiği alçak atkuyruğu, kırmızı halının da tercihleri arasında. Kusursuz görünen düzgün bir atkuyruğu ile sofistike, dağınık ve üstün körü toplanmış bir model ile hippie gibi görüneceksiniz.

Ortadan Atkuyruğu


50’li yıllarda oldukça moda olan bu model, popüler olmanın ipuçlarındandı. Barrett’e göre ortadan yapılmış bir at kuyruğu ve güzel bir gülümseme feminenliğin belirtisi gibi. Kadınsı ve çekici bir görünüm için bu modeli deneyin.

Yüksek Atkuyruğu


“Yüksek at kuyruğu eğlencenin timsalidir.” Barrett’e göre yüksek atkuyruğu kullanan kadınlar tüm gözlerin üzerinde olmasını seven parti kızlarıdır. “Eğer tüm odadaki bakışların üzerinizde olmasına hazır değilseniz, bu saça cesaret etmeyin.” diyor.

Heykelsi Atkuyruğu


Bir mimarın elinden çıkmış gibi tasarlanan bu saç modelleri, risk almayı seven, sıradışı ve alternatif kadınların bir işareti. Barrett; “Bu kadınlar dünyayı yukarıdan izliyor ve medyan okuyorlar” diyor.

Örgülü Atkuyruğu


Bu sıralar kırmızı halıda ve sokak modasında oldukça popüler olan örgüleri, Fransız ruhu taşıyan kadınlar kullanıyor. Alçak gönüllü, bohem ve insan canlısı kadınların tercih ettiği model ile sevimli bir kadın haline bürünebilirsiniz.

Küçük Topuz


Yüksekte yapılmış, bükümlü topuz genç ve stil sahibi kadınların göstergesi. Uçuş uçuş etekler, salınan bir silüet ve şehirli bir görünüm için bu model oldukça uygun./kadinvekadin
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum