Open top menu
8 Ekim 2013 Salı

İlişkinizi saçma sebeplerden yıpranmasını istemiyorsanız bu haberi mutlaka okumalısınız!


Kişiliğinizi Koruyun!


Kendinize sağlıklı bir yol çizin. Sinirinize yenilip kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. İnanılmaz sinirlendiğiniz bir an, durup; ona sakince ve soğukkanlılıkla derdinizi anlatmayı deneyin! Tatlı dil her zaman, bağrışmaktan daha faydalı olacaktır!


Birbirinizi Anlayın!


Eğer partnerinizle ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsanız, birbirinizi anlamanız çok önemli. Hisleriniz, duygularınız ve düşünceleriniz birbirine uyumlu olmadan, ilişkiniz doğru ilerlemeyebilir!


Dost Terapisi!


Büyük anlaşmazlığınızı çözmek için güvendiğiniz bir dostunuzu terapist seçin! Sırayla kendinizi ve sorunlarınızı anlatın, size yardımcı olacağı gibi üçüncü ve tarafsız bir görüş içinizi serinletecek kararlar vermenize sebep olabilir!


Daha Fazla Temas!


Tensel temas her zaman bütün buzları eritir ve aranızı sıcak tutar! Gün içerisinde ona daha çok dokunmayı deneyin. Saçını sevin, suratını okşayın, elini tutun.. Bu içgüdüsel olarak da birbirinizi daha yakın hissettirecektir.


Hoşgörülü Olun!


Kimse mükemmel değil, bunu biliyorsunuz! Beyaz atlı prensler de sadece masallarda ve filmlerde karşımıza çıkıyor maalesef. Onun kendinizce kusur olarak gördüğünüz yanlarını kabullenmeye çalışın. Örneğin; insanlar arasındayken çekingen olabilir, daha kötüsü; fazla girişken olup sizi çileden çıkarabilirdi! İyi yönleri görmeye çalışın!


Her Zaman Arkasında Olun!


Partnerinizin sizi her zaman yanında hissetmesi önemli. Patronuyla ya da en yakın arkadaşıyla olan problemlerini dinleyin, ona yardımcı olmaya çalışın. Bu onu size bağlayacaktır!


Kabalaşmayın!


Tartışma esnasında sinirlerinize kesinlikle hakim olmalısınız! Vereceğiniz aşırı bir tepki kafasında soru işaretleri oluşmasını sağlayacaktır. Açıklama yapın, açıklama yapmasına izin verin. Bırakın sorularınızı cevaplasın. Sakinlik her zaman en iyisidir!


Arkadaşlarına Karşı Anlayışlı Olun!


Arkadaşlarından hoşlanmıyor olabilirsiniz, ama bu onu onlardan uzaklaştırmanız gerektiği anlamına gelmez. Anlayış göstermeye çalışın, kimse arkadaşlarıyla arası bozulsun istemez bu onu sizden uzaklaştırır!

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum