Open top menu
28 Ekim 2013 Pazartesi

"Pozitif düşün pozitif olsun" lafını hep duymuşsunuzdur. Pozitif düşünmek evrene bu enerjiyi göndermek ve mutlu olmayı dilemek hakkında bir çok kitap yazıldığını biliyoruz. Şimdi sizlere hayatınızın kilit noktası olan ve sizi mutluluğa götüren şeyleri sıralayacağız. Bunlardan bir kaç tanesini deneyin! Asla pişman olmayacaksınız.


Sevgiliniz için güzel bir şeyler yapın. Örneğin dev bir pankart, ya da her gün okuyacağı küçük notlar. Eğer sevgiliniz size değer veriyorsa bu tarz şeylerden mutlu olacaktır. Onun mutlu olması demek sizinde mutlu olmanız anlamına geliyor.


Giysilerinizi ne kadar açık renk ve canlı renkler tercih ederseniz psikolojiniz de ona göre ister istemez yönlenir. Simsiyah kıyafetlerden kaçının. Hoşunuza giden çiçek desenleri, pembeler, morlar ve turuncular için dolabınız da yer açın. Renkli giyinmek bu işe başlamanın en önemli noktalarından bir tanesi!


Hayatınız da ne olursa olsun gülmeyi asla unutmayın. Gülmek hem kalbinizi korur hem de sizi birazcık da olsa stresten uzak tutmaya yarar. Hayatınız da kötü şeyler olabilir. Fakat hepsini temizlemek ve yeniden başlamak için her zaman bir çıkış yolu vardır. Bunu unutmayın!


Evli çift uzmanı John Gottman’a eğer sevgilinizle tartışarak geçirdiğiniz vakit, onunla sorunsuz, mutlu geçirdiğiniz vaktin sadece yedide biri kadar ise, ilişkiniz iyi gidiyor demektir. Eğer sorunlarınızın yüzde altmışı “çözülemez” türdense meraklanmayın, normalsiniz.


Televizyonuzu kapatın ve birazcık kitap okuyun. Televizyon yerine sinema ve tiyatroya önem verin. Bu sayede televizyon başında yalnız geçireceğiniz saatleri, arkadaşlarınızla keyifli sinema seanslarında harcayabilirsiniz.


Kendinize ara ara hediyeler alın. Bir olayı başardığınızda ya da sizin için önemli olan bir şeyi yaptığınız da çok sevdiğiniz bir şeyi kendinize hediye alın.


Müzik CD’lerinizin arasında bulunması gereken albümleri hemen edinin. Klasik, caz, blues, rock… Bu sayede kafanız bir olaya takıkken müzikle rahatlayabilirsiniz.


Bestseller’lardan nefret etseniz bile fikriniz olması açısından birini okuyun.


İş seçimi yaparken önce kapasitenize bakın daha sonra da bu işe ne kadar uygun olduğunuza. Sizin için neyin önemli olduğuna karar verin.


Planlı bir çalışan olur. Önemli olan çok çalışmanız değil nasıl çalıştığınızdır..


Olumlu düşünün ve bunun için size yardım edecek kitaplar okuyun. Biliyoruz başta birazcık saçma geliyor fakat denemekten zarar gelmez.


Yoga ya da pilatese başlayın! Bu nefes tekniğinizi öğrenmenize yardım eder. Gün içinde daha az sinirlenirsiniz.


Bütün konsantrasyonunuzu beyninizin merkezine, yani gözlerinizin tam ortasına yoğunlaştırın: Ruhun gerçek yuvasına. Bu egzersiz yoga felsefesine göre ruhsal ölümsüzlük anlamına gelen “üçüncü gözümüzü” açacak.


Bir meyve sıkma makinası alın ve haftada 3 defa taze meyve suyu için.


Her saat başı bir bardak su için. Su hem cildinizi hem de sizi güzelleştiren en önemli içeceklerden.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum