Open top menu
16 Ekim 2013 Çarşamba

Uluslararası bir oteller zincirinin Çin, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Amerika'daki müşterilerine sabah kahvesi içmek için nelerden fedakarlık yapardınız sorusuna, müşterilerin %53’ü kahveyi cinselliğe tercih edeceğini, %78’i de bir sene boyunca düzenli kafeinli içecekleri alkole, sosyal medyaya ve cinselliğe tercih edeceğini söylemiş.





Araştırmalara göre cinsellik yerine tercih edilen diğer 8 şey şöyle;




Uyku




Yapılan araştırmalara göre insanların 20’si deliksiz derin bir uykuyu cinselliğe tercih ediyor. Bazen özellikle küçük çocuklarımız varsa gerçekten çok yorgun olabiliyoruz.




Cep telefonları




Akıllı telefonlar sağ olsun artık insanlar telefonlarına cinsel arzularından daha fazla bağımlı hale geldi.Time’ın yaptığı bir ankete göre insanların %33’u 1 haftalığına telefonsuz olmaktansa bir hafta cinsellik olmadan yaşamayı tercih etmişler.




İltifat




2011 yılında yapılan araştırma üniversite çağındaki gençlerin cinsellik yerine egolarını kabartacak bir iltifatı veya iyi bir notu tercih edeceklerini gösteriyor.




Pastırma 




Kanada'lıların %43’u pastırmayı cinselliğe tercih edeceklerini belirtmişler.




Yiyecek




2012 yılında yapılan diğer bir ankete göre bekar kadınların %39'u cinselliği bir yıllığına en sevdikleri yiyecekleri yemek için bırakabileceklerini söylemişler.




Hafif çanta




Üniversite öğrencilerine bir yıl boyunca daha hafif bir çanta taşımaları karşılığında bir yıl cinsel birliktelik yapmamaları önerilmiş ve %25’i bu teklifi kabul etmiş.




İnternet




2008'de İntel tarafından yapılan bir araştırmaya göre kadınların %46'sı iki hafta internet bağlantısız olmaktansa cinsel birliktelik yaşamamayı tercih etmişler. Erkeklerde ise bu oran %30.




Gençlik




Genç olmayı cinselliğe tercih eden pek insan yok fakat bir araştırmaya göre kadınların %21’i yaşlanmayı yavaşlatmayı cinselliğe tercih edeceklerini belirtmişler.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum