Open top menu
18 Ekim 2013 Cuma

Erkeklerin cinsellikte kadınlardan beklentileri nelerdir? Yatakta ne tür şeylerden hoşlanırlar? Onları neler heyecanlandırır? Eğer partnerinizi gerçekten memnun etmek istiyorsanız bu haber tam sizlik! İşte erkeklerin kadınlardan beklentileri!


Memnuniyet Bildirimi!


Erkeklerin pek çoğu cinsel organları hakkında kaygılı ve takıntılıdır. Ona ondan memnun olduğunuzu ve hoşunuza gittiğini anlatın! Bu onu havalara uçuracaktır!


Söylenmeyin!


Cinsellik esnasında asla sızlanıp, söylenmeyin! Aldığınız,alacağınız zevke odaklanmalısınız ve rahatsızlığınızı sürekli dile getirmeniz seksi soğutacaktır!


Keşfedin!


Partneriniz çekingen bir tipse, iş başa düştü demektir! Onu nelerin heyecanlandırdığını bulun! Ellerinizi vücudunda gezdirin ve tepkilerini ölçün. Sonra da, hoşuna giden yerlerde yoğunlaşın!


Dilin Önemi!


Kadınlar nasıl ki, orgazm sırasında pek çok bölgeden haz alabilirse erkekler de öyledir. Sadece penise yoğunlaşmak anlamsız. Ona değişik duygular yaşatmak istiyorsanız dilinizi de devreye sokmanız gerekecek!


Değişik Pozisyonlar Deneyin!


Değişik pozisyonlar denemekten çekinmeyin, utanacak bir şey yok! Birlikte yeni şeyler keşfetmeniz sizi birbirinize bağlayacaktır!


Seks Vedası!


Orgazmdan hemen sonra oldu bittiye getirmeyin! Ona gülümseyin ve güzel bi öpücük verin. Bu onu size bağlayacaktır!


Pürüzsüz Olun!


Bazı erkekler buna pek önem vermese de geneli istenmeyen tüyler konusunda hassastır! Her zaman istenmeyen tüylerimizden kurtulmuş olmaya bakın. Böylece öpülmek için ona daha çok yer bırakmış olursunuz!

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum