Open top menu
14 Ekim 2013 Pazartesi

Kolay yoldan etkileyici olabilmenizin yollarını sizler için araştırdık! Bu inanılmaz kolay güzellik sırlarını uyguladığınızda, ufak ama etkili bir sonuca oluşacaksınız!


Doğal Görünümlü Ruj!


Dudaklarınızda net bir ruj görüntüsü istemiyorsanız, yapmanız gereken işlem çok kolay! En kalın far fırçanızı alın ve dudaklarınızı kenar kısımlarındaki ruju fırçayla dağıtın! Böylece daha doğal görünümlü dudaklara kavuşacaksınız!


Gözleri İrileştirmek!


Eğer gözlerinizi daha iri göstermek istiyorsanız gözünüzün alt kısmına ve üst kısmına uyguladığınız eyelinerlarınızın uçlarını birleştirmek yerine kirpiklerinizin bitiş çizgisinde bırakmayı tercih edebilirsiniz!


Beyaz Göz Kalemi!


Gözleri beyaz göz kalemiyle aydınlatacağız. Beyaz göz kalemini gözünüzün alt kısmına uyguladığınızda anında daha uyanık bir görünüm elde etmenizin yanı sıra gözlerinizi de olduğundan daha iri göstermiş olacaksınız!


Oje Sürmeden Önce!


Tırnaklarınıza ojenizi uygulamadan önce, kullanacağınız ojeyi iki eliniz arasında ileri-geri karıştırısanız hava kabarcıklarını önleyecektir.


Belirgin Elmacık Kemikleri!


Yanaklarınıza krem bir bronzerı yumuşak allık fırçanızla kenarlara doğru uygularsanız suratınızı hem daha zayıf göstermiş, hem de elmacık kemiklerinizi belirginleştirmiş olacaksınız!


Doğal Dalgalar!


Saçlarınızı yaparken maşanızı yere paralel tutmak yerine dik tutarsanız daha doğal görünümlü bukleler elde etmiş olursunuz!


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

1 yorum: