Open top menu
21 Ekim 2013 Pazartesi

En başa bela yağlanma bel ve karın bölgesinde oluşuyor diyebiliriz. Zayıf bir yapıya sahip olanların bile yağları genellikle bu bölgede toplanıyor.


Öyleyse düz bir karına sahip olmak için ne yapmak gerekiyor? Aslında çabucak yağlanan karın bölgesini sıkı ve düz bir hale getirmek için birkaç adım izlemek genellikle yeterli oluyor. Dümdüz bir karın için bu önerileri dikkate alın!


Gluten, özellikle tam tahıllı buğday grubunda bulunan bir proteindir. Sindirimi düzenler. Kahvaltılık gevrek, fırın mamülleri, pizza, makarna, buğday birası, likör, peynir, yulaf ezmesi gibi pek çok gıda gluten içerir. Gluteni ihmal etmemek gerekiyor.


Uykunuzu almadığınızda beyne tokluk hissini veren leptin hormonunun salgılanması da düzensiz hale gelir. Bu yüzden uyku düzeninize dikkat edin.


Hindi, turunçgiller, domates, havuç, biber, brokoli, yoğurt, yağlı balık, badem, biftek gibi besinler ve günde 2-3 litre oda sıcaklığında su içmek formda bir karnın dostudur.


Masaj yaptırın. Sabah saatlerinde vücudunuz ham olduğu için ona masaj yaptığınızda kan dolaşımınız ve dokularınız daha hızlı şekilde sıkılaşacaktır. Bir avuç deniz tuzu ve 10 ml. limon yağını karıştırarak elde edeceğiniz karışımla, saat yönünde yuvarlak hareketlerle karnınıza masaj yapın. Özellikle de duş alırken uygulayınız.


Buzla şok yapın. Yağ tabakasından dolayı karın bölgenizdeki kan dolaşımınız yavaşlıyor. Bu nedenle de deriniz sarkık ve kırışık görünüyor. Bu nedenle kan dolaşımınızı hızlandırmak için buzdan yararlanabilirsiniz. Yatmadan önce bez içerisine koyduğunuz buzları karın bölgenizde gezdirmelisiniz.


Kahvaltısız asla sokağa çıkmayın. Uyandıktan sonra en fazla 1 saat içinde kahvaltı edin. Vakit yoksa bile yanınıza bir meyve veya bir avuç fındık alarak ilk 1 saati boş geçirmeyin.


Organik et tercih edin, alkolden uzak durun.


Yemekleri çok fazla pişirmeyin. İçindeki besin değerlerinin azalmaması için sebzeleri mümkün oldukça az pişmiş veya çiğ tüketin.


Kızartmalar ve yapay gıdalarda bulunan trans yağlardan uzak durun. Zeytinyağı gibi doğal yağlar vitamin ve minerallerin daha etkili sindirilmesini sağlar.


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum