Open top menu
12 Haziran 2013 Çarşamba

Son dönemlerde zayıflamak diyince sadece aç bırakan diyetlerden ziyade, destekleyici aklımıza geliyor. Fakat hiçbir ilaç, çay, bitki ve benzeri şeyler tek başına mucizeler yaratmazlar. Bunların egzersiz ve doğru beslenmeyle desteklenmesi gerekiyor.


Zayıflamaya çalışırken sık hastalanıyorsanız bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekiyor. Bunun için 1 çay kaşığı ekinezya, 1 tutam kuşburnu, 1 tutam hibiskus, yarım tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı yeşil çay, 1 çay kaşığı kekik ve 1 adet karanfili karıştırıp 1 su bardağı suda demleyelim. Bu çayı ılık ılık içelim ve bağışıklık sistemimizin güçlenmesine yardımcı olalım.


Kabızlık sorunu çekmemek için bol bol sıvı ve sebzeleri gıdalar alın. Diyet yaparken kendinizi stresli ve gergin hissediyorsanız 3 yaprak melissa, 1 iri tutam sarı kantaron, yarım tatlı kaşığı rezene, 1 tutam papatya, iri 1 tutam ıhlamur ve 2 adet avakado yaprağını yine yeterli miktarda suyun içinde demleyip içelim.


Melissa başlı başına sakinleştirici özelliği ile diyet yaparken yaşadığınız gerginliği yok edecektir. Hiçbir şey tek başına harikalar yaratmaz. Diyet, egzersiz ve bitki çayları sizin zayıflama sürecinizi hızlandırır ve doğru bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur.


Diyet yaparken egzersizlerinizi düzenli olarak uygulamalısınız. Ağır ve vücudu yoran sporlardan vazgeçip kendinizi sadece günde 1 saat tempolu yürüyüşle daha sağlıklı hissedebilirsiniz. İnsan vücudu bir makine gibidir ve fazla yormamak gerekiyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendiren bitki çaylarından destek alarak zayıflarken enerjinizden hiçbir şey kaybetmezsiniz.


Bunların hiçbirini hissetmiyor ve sadece zayıflama çayından faydalanmak istiyorsanız 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı funda yaprağı, yarım tatlı kaşığı yeşil çay, yarım tatlı kaşığı mate yaprağı, 1 çay kaşığı biberiye,1 tutam mısır püskülü ve kiraz sapını karıştırıp şekersiz olarak tüketim. Ödem atar ve zayıflama sürecinizi hızlandırır.


Zayıflamanın 3 altın kuralı olan egzersiz, diyet ve bitki çayları harikalar yaratacaktır.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum