Open top menu
3 Haziran 2013 Pazartesi

Bazen sinirli ya da dalgın olduğumuzda öyle bir laf ediyoruz ki, bir daha toparlayamıyoruz. Aşk ilişkiler konusunda en hassas olunan noktalardan bir tanesi düşünmeden söylediğimiz laflar yüzünden çektiklerimizdir.


Sinirli olabiliriz, kızgın olabiliriz, dalgın ya da boş bulunabiliriz. Ne olursa olsun sevgilinize söylenmeyecek bazı sözler vardır. Bunlar dudaklarınızın arasından çıktığından itibaren büyük bir kavgaya dönüşebilir ve ilişki sorununuz haline gelebilir.


Sevgilinize söylememeniz gereken sözlerin listesi


Eski Sevgilim Şöyleydi Böyleydi.


Eskiyi artık unutun! Geçti gitti. Artık şu anda birlikte olduğumuz insanla berabersiniz, doğal olarak onu düşünmeniz gerek. Eski sevgilinizle ilgili açtığınız her konu ya da ona yaptığınız her övgü, sevgilinizi sizden birazcık daha uzaklaştıracaktır. Herhangi bir kıyaslama ya da onu küçük düşürecek bir söz ayrılık sebebi olabilir.


Arkadaşlarınızın Sırlarını Paylaşmayın


Arkadaşınızın size saklamanız için verdiği bir sırrı erkek arkadaşınızla paylaşmanız doğal. Biliyoruz onu seviyorsunuz ve herşeyi paylaşıyorsunuz. Fakat bu sevgilinizi biraz sıkıntıya sokabilir. Bir kere sizin arkadaşınızın sırrından ona ne? Boşverin çok anlatmak istiyorsanız üstün körü konuyu geçiştirin. Çünkü erkekler kendilerine bir sır yüklendiğinde ya da saklamaları gereken bir şey olduğunda kendi arkadaşlarına rahatlıkla anlatır!


Evlendiğimiz Zaman Şunu Yaparız Bunu Yaparız


Şu anda evli değilsiniz, evlenecek misiniz belli değil. O sizden kaçıp gidebilir. Biliyoruz onunla bir hayat birleştirmek isiyorsunuz fakat bunu sürekli ona söyleyip gelecek planlarınızdan bahsettiğiniz zaman sevgiliniz sıkılıp sizden uzaklaşabilir. Onun ruh halini anlamadan böyle planlardan ve gelecekten bahsetmeyin deriz.


Başkasını Bulacağım ya da Bir Önceki Senin Gibi Değildi


Kavga ediyorsunuz ve çok sinirlisiniz. Bu doğal, fakat ağzınızdan çıkacak laflara dikkat etmelisiniz. Sinirle söylenmiş bir söz saniyesinde onu sizden uzaklaştırabilir. Başkasını bulacağınızdan bahsettiğiniz anda karşınızdaki kişi sevilmediğini anlayacaktır. Siz ona karşı acımasız olabilirsiniz fakat onun sizi sevdiğini unutmayın ve ona saygı gösterin. Eğer başkasını bulmaya bu kadar meraklıysanız o halde onu terk edin. Bu lafı söyledikten sonra özür dilemeniz biraz durumu toparlasa da o sizin onu sevdiğinize bir türlü inanmayacaktır.


Eski sevgiliyi herhangi bir kavga da “o senin gibi değildi” tarzında benzer cümlelerle yüceltmek ilişkinizi bitiren sebeblerden olabilir. Unutmayın o bahsettiğiniz kişi o kadar iyi olsaydı zaten şu anda onunla olurdunuz. Kavgalarda ya da sinirli, gergin olduğunuz da sözlerinize çok dikkat edin. Güzel kelimeler onu size nasıl yakınlaştırıyorsa kötülerde o şekilde uzaklaştıracaktır.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum