Open top menu
6 Haziran 2013 Perşembe

Yaşamımızın en temel öğeleri şuanda sağlıklı bir hayat ve fit bir vücuda sahip olabilmektir. Bunun için bazı küçük ama önemli notalarda bulunmaktadır.


Çok su için


Bol su içmek; şişkinlik ve halsizlik hissetmenizi önleyecek tüm zehirli maddelerin dışarı atılmasına neden olur. Her yemekten önce 1-2 bardak su içerseniz, daha az yersiniz.



Otlardan destek alın


Diyet hapları gibi tehlikeli maddeler kullanmayın, onların nasıl yan etkileri olduğunu bilemezsiniz. Bitkiler, insan yaşamı için gerekli olan mineralleri içerir. Toksinlerin atılmasına yardımcı olur.



Otlardan destek alın


Metabolizmayı hızlandıran ananas, yeşil çay, tarçın gibi bitki, baharat ve meyveleri tüketebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırır ve antioksidan etkisi sağlamış olursunuz.



Sağlıklı beslenmeye başlayın


Öncelikle kahvaltı etme alışkanlığı edinin. Ardından gün boyunca yediklerinizi ve yeme biçiminizi değiştirerek, sağlıklı yaşama adım atın.



Enerjinizi yükseltin


Yaşamın her alanında daha aktif olmak, kolay yağ yakmanızı sağlar. İç enerjinizi yüksek tutun. Hareketlilik önemlidir.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum