Open top menu
11 Haziran 2013 Salı

İlişkilerde istenen en önemli şey uzun süren ve evlilikle noktalanan ilişkilerdir. Fakat ne yazık ki ilişkiler her zaman bu şekilde yürümez ve hazin son sizi er ya da geç yakalar.


Peki ya uzun vadeli düzeyli bir ilişki yaşamak için nasıl insanları hayatımıza sokmalıyız? İdeal sevgili kriteri nedir? İşte bu sorunun cevabı...


Her zaman bizi terkeden ya da bizim terkettiğimiz taraf suçlu oluyor. Fakat durum böyle değilse? Karşı taraftan çok böyle giden ilişkilerde kendinizi de sorgulayın.




  • İlişki kurduğunuz kişi doğru biri miyidi?

  • Bu ilişkiden ne bekliyordunuz?

  • Karşı taraf bunu ne kadar karşıladı?


Bazen ilişkilerde ne istediğimiz çok önemlidir. Doğru bir ilişkinin sırrı nasıl bir sevgili beklediğimizden geçer.Peki doğru ilişki için nasıl bir erkek istemeliyiz?

İdeal erkek nasıl olmalı?


Masallardaki beyaz atlı prensten artık vazgeçmenin zamanı geldi. Kendinizi kurtarılmaya muhtaç bir prenses sanmayın. Siz kendi değerlerinize sahip çıkın ki, karşınızdaki insan da size bu değerlere göre davransın.


Başarı sizin için ne demek? Düzeyli ve uzun bir ilişki istiyorsanız önce bu kelimeyi yeniden tanımlamalısınız. Başarıyı cüzdan dolgunluğu olarak mı görüyorsunuz yoksa karakter mi?


Mutlu bir ilişkiden beklediğiniz maddi kavramlar ise durumu yeniden değerlendirin. Güvenilir ve karakterli bir erkek ihtiyaçlarınızı ne kadar karşılıyor?


İlişki sırasında olmadığınız biri gibi davranmaktan vazgeçin. Karşı tarafın istediği gibi davranır ve onun görmek istediği kalıba girerseniz bundan er ya da geç sıkılacaksınız. Bırakın sizi olduğunuz gibi kabul etsin.


Önce dengeli bir ilişki için çabalayın ve ipleri elinizde tutmak için ne gerekiyorsa onu yapın. İlişkide kontrol iki taraflı olmalıdır bunu unutmayın!


Sizi taşıyacak birini değil yanında yürüdüğünüz birini seçin. İlişkinin tüm yükünü ona yıkmayın. Kendiniz de bir birey olduğunuzun farkında varın.//womenist

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum