Open top menu
3 Haziran 2013 Pazartesi

Şişkin ve formsuz bir göbeğe sahip olmak maalesef hepimizin ortak sorunu.Bir çoğumuz bu durumu düzeltmek ve bu durumdan kurtulmak için bir çok yola başvuruyoruz. Ancak buradaki temel unsur beslenmedir.İşte bu sebeple sizlere sağlıklı bir kahvaltı için gerekenleri sıraladık.İşte düz bir karın için uygun kahvaltılıklar



Ballı yulaf ya da taze meyve suyu, taze meyveli yoğurt, haşlanmış yumurta, domates gibi yiyecekler tüketin.



Yulaf: Yulaf karbonhidrat ve lif bakımından zengindir. Metabolizmanızı hızlandırır, sizi tok tutar.



Yoğurt: Protein bakımından zengin yoğurt mükemmel bir atıştırmalık. İçine bal, meyve veya tahıl taneleri koyabilirsiniz. Sindirim sisteminizi çalıştırarak, vücuda gerekli kimyasalların daha iyi emilimini sağlar. Az yağlı yoğurt tüketmeye özen gösterin.



Sağlıklı yiyecekler yiyin: Yağlı bir şeyler canınız istediğinde yararlı yağ içeren avakado, zeytin, fındık, çekirdek ve bitter çikolata yiyin. Bunları beslenme öğünlerinize azar azar ekleyebilirsiniz.



Yeşil çay: Antioksidan bakımından zengin yeşil çay düz karın için idealdir. Kan şekerinizi düzenler, daha az karbonhidrat almanızı sağlar.



Salatalık: Serin ve diüretik salatalık midenizin küçülmesine de yardımcı olur. Sizi tok tutar ve cildinizin iyi görünmesini sağlar. Düz karına sahip olmanızı sağlayacak diğer yiyecekler karpuz, kuşkonmaz, pırasa, kereviz olarak sıralanabilir.



Lezzetli Atıştırmalıklar



Çorba


Az yağlı yoğurt


İki avuç içi dolusu çerez


Avuç içi kadar fındık


Yarım avakado


Havuç gibi sebzeler


Bir kaç tane ufak domates

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum