Open top menu
22 Haziran 2013 Cumartesi

Dilara koçak’ın 3 haftada 10 kilo verdiren mucize tarifi


PAZARTESİ


Kahvaltı: bir dilim tam çavdar ekmeği, iki parmak kalınlığında az yağlı dil peyniri, beş tane zeytin, domates, yeşil biber maydanoz, şekersiz açık çay.


Ara: İki tane ceviz.


Öğle: bir tabak zeytinyağlı sebze, bir kase cacık veya ayran, bir kase zeytinyağlı çoban salata, bir dilim tam çavdar ekmeği.


Ara: Bol tarçınlı bir tane küçük armut, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir tane kepekli grissini


Akşam: Izgara balık 180-200 gr, dört tane buharda pismiş kuşkonmaz, bir kase zeytinyağlı roka ve yeşil salata


Ara: ½ tane muz, üç tane ceviz.


SALI


Kahvaltı: bir dilim tam çavdar ekmeği, 50 gr. lor peyniri, biraz zeytinyağı kekik, pul biber, taze fesleğen, domates, yeşil biber, maydanoz, şekersiz açık çay.


Ara: Bol tarçınlı bir tane elma, iki tane ceviz.


Öğle: kase mercimek salatası (altta tarifi bulunuyor), bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim tam çavdar ekmeği.


Ara: bir dilim peynir, iki kepekli grissini, cacık veya ayran.


Akşam: dört tane ızgara köfte, üç çorba kaşığı bulgur pilavı, cacık veya ayran.


Ara: bir tane armut, 10 tane fındık.


ÇARŞAMBA


Kahvaltı: bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, İki tane ceviz, domates, yeşil biber, maydanoz, şekersiz açık çay.


Ara: 10 tane fındık, iki tane kuru kayısı.


Öğle: bir aka kase vicdan çorbası (tarifi altta bulunuyor), bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir kase zeytinyağlı çoban salata.


Ara: bir kase light yoğurt, bir tatlı kasığı keten tohumu, bir çorba kaşığı kuru üzüm.


Akşam: Izgara balık, deniz börülcesi, bol yeşil salata.


Ara: bir tane kivi, iki ince dilim ananas.


PERŞEMBE


Kahvaltı: dört çorba kaşığı yulaf ezmesi, bir bardak az yağlı süt, yarım armut, iki tane ceviz.


Ara: dört çorba kaşığı yulaf ezmesi, bir bardak az yağlı süt, yarım armut, iki tane ceviz.


Öğle: iki tane garnitürsüz enginar, bir kase cacık veya ayran, bir kase zeytinyağlı çoban salata, bir dilim tam çavdar ekmeği.


Ara: bir dilim yağsız kek.


Akşam: bir yumurtanın sarısı ve üç yumurtanın beyazı ile yapılmış menemen, 5-6 kara zeytin, bir kase zeytinyağı, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim ekmek.


Ara: iki tane mandalina, 10 tane fındık.


CUMA


Kahvaltı: bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, beş tane zeytin ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı, domates, biber maydanoz.


Ara: iki tane ceviz, 10 tane kuru yaban mersini.


Öğle: Zeytinyağı fesleğen ve domates soslu bir tabak hastanmış makama, bir kase zeytin yağlı yeşil salata.


Ara: bir bardak süt veya ayran, iki tane grissini veya üç tane diyet bisküvi.


Akşam: Sebzeli balık buğulama, bir tane haşlama patates, bir kase zeytin yağlı yeşil salata.


Ara: yarım muz, 10 tane badem.


CUMARTESİ


Kahvaltı: bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir. iki tane ceviz, domates, biber, maydanoz.


Ara: bir bardak ayran.


Öğle: bir kase zeytin yağlı ve beyaz peynirli salata, bir dilim kepek ekmeği.


Ara: Yarım simit, bir dilim peynir.


Akşam: Izgara tavuk, buharda pişmiş brokoli, dört çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı, bir kase zeytin yağlı yeşil salata.


Ara: bir tane elma, 10 tane badem.


PAZAR


Kahvaltı: İki dilim kepek ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, beş tane zeytin ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı, domates, biber, maydanoz, bir tane haşlanmış yumurta.


Öğle: Sınırsız vicdan çorbası (Tarifi altta bulunuyor), bir tane kepekli grissini. bir dilim peynir, yeşil salata.


Ara: bir kase sütlü tatlı.


Akşam: Mantarlı tavuk sote, bir kase mercimek çorbası, bir kase zeytinyağlı yeşil salata, bir dilim ekmek.


Ara: bir tane armut. üç tane ceviz.


TARİFLER


Mercimek Salatası


Malzemeler: 6 kaşık mercimek, domates, kuru nane, kekik, yeşillik. iki tatlı kasığı zeytinyağı


Yapılışı: Mercimekleri 1 gün önceden ıslatıp, ertesi gün haşlayıp soğutun. Yeşillik, domates, kuru nane ve kekiği geniş 1 kapta karıştırarak, salatayı hazırlayıp, üzerine altı çorba kasığı dolusu haşlanmış mercimek ile iki tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin.


Vicdan çorbası


Malzemeler: 2 tane kabak, iki tane soğan, iki tane domates, bir çorba kaşığı bulgur, bir çorba kaşığı zeytinyağı, 3-4 diş sarımsak pul biber, kuru nane, kimyon, 1 çimdik tuz, limon.


Yapılışı: Tüm malzemeyi ufak parçalar halinde doğrayıp, az miktarda su ile kaynatın. Elde edilen karışım isteğe göre taneli de kalabilir, blender’dan da geçirilebilir ve büyük 1 kase içebilirsiniz.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum