Open top menu
10 Aralık 2011 Cumartesi

Cinsel yaşamların tam anlamıyla zevkine varan erkek ve kadın, ruhsal bakımdan çok kuvvetlidir. Bunların yaşamları mutlu, düşünce alanında sağlamlık, sevgide güven, çalışma alanında güçlü ve gençleştirici zevk ile dolu geçer.Özellikle kadında evlendikten sonra dikkate değer bir değişiklik olur. Göğüsleri ve cinsel organları daha çok gelişir, cildi daha parlak, vücut hatları daha çekici olur. En inatçı sivilceler bile yok olur. Bu değişiklik tohumlardaki spermlerin yavaş yavaş vücut tarafından emilmesi ve artan enerji ile, adım adım oluşur. Fakat tek neden bu değildir. Aynı değişikliğe doğumu önleyici yöntemler uygulandığı hallerde, spermlerin kadın vücuduna ulaşmaları engellendiği durumlarda da rastlanmaktadır.


Bunun daha akla yakın açıklaması, bu değişikliklerin mutlu cinsel yaşamları ruhsal aktifliklerine yansı yan kadınlarda görüldüğü, böylece mutluluğun onların vücutlarını da etkilediğidir. Kadının cinsel ilişki sonucu gebe kalma olasılığı vardır.Fakat mutlu olmayan cinsel yaşam çoğu kez kısırlığı doğurur.Erkeğin bedensel değişikliği konusunda fazla bir şey söylenmez. Küçük bir değişiklik, bazı erkeklerin bellerinin kalınlaştığıdır.


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

Sonraki Kayıt
This is the last post.

0 yorum