Open top menu
7 Kasım 2012 Çarşamba

Kadınlar güzelleşmeye çalışırken hangi yaşta olduklarına da dikkat etmelidirler.Çünkü her yaşın ayrı güzelliği olduğu gibi, ayrı ihtiyaçları da vardır.Bakalım bunlar neler?


20'li Yaşlar


Cildiniz için nemli kalmasını sağlayacak bir krem seçin.Ağır kozmetikler yerine üzerinde gençlerin kullanabileceğini gösteren ibareler olan daha doğal ürünleri tercih edin.Asitli içeceklerden uzak durun.Antioksidanlarla cildinizi destekleyin.
 
30'lu Yaşlar


Retinol içeren,hücre yapımını destekleyen kremler kullanmalısınız.Bu tarz ürünler cildinize A vitamini desteği verir ve cildinizin daha parlak bir görüntüye kavuşmasını sağlar.Güneşin dik geldiği saatlerde asla dışarıda kalmamaya dikkat edin.

40'lı Yaşlar


Melanin düzeyini dengeleyen ürünler seçmeniz gerekiyor.A,C ve E vitamini bakımından zengin kremler kullanmalısınız.Bu yaşlarda Anti-Aging içeren serumların faydasını görebilirsiniz.Öğle saatlerinde kendiniz için bir siesta arası verin ve geceleri erken saatlerde uyumaya dikkat edin.

50'li Yaşlar

Bu dönemde hücre onarıcı kremler kullanmalısınız.Artık sizin için yağ bazlı ürünler kullanmak çok önemli.Cilt bakımınızı tamamlamak için kremlerin yanında serumlardan da yararlanmalısınız.Belirginleşen sarkmaları engellemek için kilonuzu sabit tutmanız gerekir.Günde 2 litre su içmeyi ihmal etmeyin.
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum