Open top menu
1 Kasım 2012 Perşembe

İşte tarz makyajlar yaratmak için işinize yarayacak ipuçları.. Doğru far nasıl kullanılır ? Makyajda hangi renkler uyumludur ? Sorularınız bu yazıda yanıt buluyor...


1. Far kullanmak istiyor ama zorlanıyorsanız kalem formlu olanları deneyebilirsiniz. İster kalın bir hat şeklinde far olarak, ister daha hafif bir etki için kirpik diplerine kalem gibi çekin.

2.
 Tek renk far kullanacaksanız ışıltılı dokuları tercih etmenizde fayda var. Bakışları öne çıkarmaya yardımcı olur.


3. Lavanta ve boz kahverengi her göz rengine uyumludur. Açık renkli, metalik dokulu farlar genç ve aydınlık bakışlar yaratır.


4. Çok canlı renkleri göz kapaklarına sürmeye cesaret edemiyorsanız toprak tonları ile karıştırılabilir, baskın etkisini kırabilirsiniz.


5. Makyajda gölge mi istiyorsunuz? Açık ve koyu tonda olan kontrast renkte farları, önce eliniz üzerinde fırça yardımıyla karıştırın ve ardından parmağınızla uygulayın.


6. Unutmayın ki, far uygulamadan önce göz kapağı bazı kullanmak farın daha kalıcı olmasını sağlar.


7. Göz makyajında kullandığınız renkli farları dudaklarda açık tonlarla destekleyin. Göz ve dudak makyajında kontrast dokular kullanın. Mesela gözlerde ışıltılı renkli krem farları dudaklarda mat rujlarla tamamlayın.


8. Gözler ön planda ise ten makyajında sert ve net allık darbeleri ve renk geçişlerinden kaçının. Farklı renklerde allıkları karıştırmak doğal geçiş yaratacaktır.



Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum