Open top menu
8 Kasım 2012 Perşembe

Makyaj hemen hemen her kadının güzelliğini ortaya çıkarması için başvurduğu yöntemlerin başında gelir.Ama unutulmamalıdır ki makyaj yalnızca doğru yapıldığında güzel görünür. Bu yüzden makyaj yapımının altın kurallarını öğrenmek gerekir. Birincisi makyaj yapacağınız yüzek kesinlikle temiz olmalıdır.


Temizlendikten sonra yüze biraz krem sürülmesi ideal makyaj seviyesine ulaşmaya her zaman yardımcı olacaktır. İlk olarak yüze cilt rengini uyumlu bir fondöten seçmelisiniz. Abartılmadan fondöteni uyguladıktan sonra ciltteki parlamayı önlemek için pudra uygulamak gerekir.


Daha sonra en far gelir. Toz farları seçmeniz parlaklık ve etkinlik açısından önemlidir. Sonrada gözü belirginleştirmek için hafif bir göz kalemi her zaman için iyidir. Rimeli asla atlamayın.


Rimel kirpiklerinizin daha gür ve canlı görünmesini sağlar. En sonda ise açık renkte bir ruj ile işlem tamamdır. Yalnız alt dudağa parlatıcı sürmek size hem daha çekici kılar hem de dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlar.


 

Makyajdan sonra da yaptığınız makyaj ile uyumlu bir elbise giyerseniz hazırsınız demektir.


Eğitimlerimizden sertifikalı bir Estetisyen olarak ayrılırsınız ve profesyonel düzeyde makyaj yapımı bilgisine sahip olmuş olursunuz.


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum