Open top menu
25 Kasım 2012 Pazar

1.Cinsel yaşam aile bütünlüğünüzün devamını destekliyor: Evliliklerde dönem dönem oluşan bazı tartışmalar sonucunda oluşan gerginlikler cinsellikle ile çözülüp halledilebiliyor. Bu şekilde düzenli cinsel yaşam, adeta bir meditasyon yapmak gibi aile bütünlüğünün sağlıklı bir şekilde devamlılığı için vazgeçilmez unsurlardandır.


2.Kendi limitlerinizi aşmanız için bir bahane oluyor: Evet, cinsel ilişki sırasında kendinizi en doğal halinizle;mutlu, agresif, tutkulu ve heyecanlı bir şekilde ortaya koymanız, gün içindeki tüm monotonluklardan kurtararak bir yerde “sizin siz gibi davranmanızı” sağlıyor.


3.Kendinize güveni arttırıyor: Sevdiğiniz eşinizi fiziksel ve duygusal doyuma ulaştırmanız sizi de mutlu ederek kendinize olan güveninizi arttırıyor. Bu şekilde kişilerin kendilerini daha çok sevmelerine imkan tanıyor.


4.Yaşam alanlarınızı farklılaştırıyor: Eşi ile cinsel uyumsuzluk, tatminsizlik veya başarısızlık yaşayan pek çok çiftin kendilerini başka uğraşlara verdiği, özellikle iş hayatlarında son derece işkolik birileri olarak yer aldıkları yapılan çalışmalarda saptanmış bir gerçek.


5.Cinsel hayatları pozitif yönde gelişen, aşk ve tutkuyu doyasıya yaşayan kişilerde ise hayat alanlarındaki önceliklerin değiştiği görülüyor. Daha mutlu, daha rahat ve pozitif yaşam onların hayat alanı haline dönüşüyor


6.Cinsel yaşam “Sizlere dünyanın en güzel meyvesini sunuyor: Evet, iki kişinin birbirini severek oluşturdukları ortak aşk meyvesi tabi ki dünyanın en vazgeçilmezi. “Sağlıklı bir bebek sahibi olmak” tüm çiftlerin ortak düşüncesi ve ideali. Bu şekilde evlilikler çok daha anlam ve tat kazanıyor.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

1 yorum: