Open top menu
16 Mayıs 2013 Perşembe

Bir çok kadın erkeklerin G noktası olmadığına inanır. Fakat araştırmalar öyle göstermiyor. Araştırmalara göre erkeklerin de G noktası ve sevişirken çok etkilendikleri sevişmeyi ikiye katlayan kilit noktaları var. Bu noktaların hepsini Womenist yazdı!


Seksi daha eğlenceli ve zevkli bir hale getirmek istiyorsanız erkeklerin bu G noktalarını bilmeniz çok işinize gelecek.


Seksten olabildiğince zevk alarak bu anları sevgiliniz için vazgeçilmez kılabilirsiniz. Araştırmalar topuklu ayakkabı, jartiyer ve kırmızı ruj dışında erkekleri baştan çıkaracak olan G noktalarını açıkladı.


Erkekleri baştan çıkaran uyarıcı noktalar


Erkekleri uyaran ve seksten daha fazla zevk almalarını sağlayan kilit noktalar arasında: Penisin başı, alt dudağının dış kenarı, boynunun ön tarafı, göğüs uçları, ayak bilekleri, yumurtalıkların birleştiği çizgi, prostat noktası, perine ve frenulum.


Sevgilinizi baştan çıkartmak için görünüşünüzle onu etkilemeniz yetmiyor onu sevişmeye ikna ettiğiniz vakit kulağına yumuşak bir ses tonuyla seksi cümleler söylemeniz ve bu uyarıcı noktalara dokunmanız gerekiyor.


Ön sevişme sırasında erkeklerin G noktası olan penisin hemen altındaki hassas bölgeye dokunmalısınız (frenulum) Ayrıca bunun dışında penisin başına dokunmanız da erkeklerde dayanılmaz bir his yaratabilir.


Daha sonra penisin sertliğini arttırmak için diğer bir G noktası olan yumurtalıklar ile makat arasındaki kısma dokunmalısınız. Buraya hafif ya da sert dokunmanız erkeğinizin daha çok zevk almasını ve penisinin uzun süre sert olmasını sağlayacaktır.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

1 yorum:

  1. Doğru tespitler olmuş teşekkür ederim paylaşım için

    YanıtlaSil