Open top menu
31 Mayıs 2013 Cuma

Herhangi bir sebepten dolayı işler yolunda gitmedi ve o çok sevdiğiniz ilişkiniz bitti. Aşk acısı çektiğinizi biliyoruz. Fakat birazcık daha gözünüzü açmanın zamanı geldi. Ayrılık acısında asla yapmamanız gereken şeyleri sizin için sıraladık.


Ayrıldıktan sonra yapılmaması gerekenlerin listesi!


En İyi Arkadaşınızı Dinlemeyin


En yakın arkadaşlar eğer gerçekten size değer veriyorsa üzülmenizi istemez ve sizi devamlı eğlendirmeye çalışır. Siz daha yaralıyken eski sevgilinizi kötüler ve sürekli onun eksi yanlarından bahseder. Bu gibi durumlarda onu dinlemeyin ve kendi iradenizle hareket etmeyi öğrenin. Siz onun ilişkisi için böyle bir yorum yaptığınız da onun sizi dinlemeyeceğinden emin olun. Sizin üzülmenizi istemeyebilir. Ama hemen arkasından o kişi hakkında kötü konuşması doğru değil.


Kendinize Gelin


İlişkinin içindeyken çok seviyordunuz ve ayrılınca birden bire kötü mü oldu? Yapmayın ne olur doğruları sizde biliyorsunuz. Ondan ayrıldıktan sonra canınız acırken bu acının bitmesi için devamlı onu hor görmeyin. Siz güzel şeyler yaşadınız ve aranızda ne olduysa düzelmemesi için hiç bir sebep yok. Gidin yakasına yapışın demiyoruz ama en azından kendinize gelip onu kötülemekten vazgeçin.


Basit İlişkilerden Uzak Durun


Ayrılır ayrılmaz kendinizi gece klüplerine atmış olabilirsiniz. Fakat orada tanıştığınız ve sadece yatak arkadaşı olduğunuz basit ve bayağı insanlardan uzak durun. Bunlar şimdilik acınızı dindiriyor gibi görünebilir fakat sonrasında başınıza çok daha büyük işler açabilirsiniz. Gece klüplerinde dağıtmak ve yanlış insanlardan uzak durmanızın zamanı geldi. Birazcık yaşadığınız ilişkiye saygılı olun ve acınızla başkalarının yardımıyla değil kendi yardımlarınızla başa çıkın.


Ayrılık Sonrası İlk İlişkide Evlenmeyi Düşünmeyin


Çivi çiviyi söker lafına aldanıp da kendinizi başka kollara atmayın! Birazcık objektif olun ve eski sevgilinizin şu anda ne durumda olduğuna bakın. O pişman olabilir, ya da hayatına sizi umursamadan devam ediyor olabilir. Onu hala sevip sevmediğinizi sorgulayın eğer cevap evetse o zaman onun attığı adımları gözünüze getirin. Gerçekten sizi hala seviyor olabilir. Doğruları görmek yerine dermanı yabancı kollarda aramak çok da akıl karı olmasa gerek. Bu saçma lafa uyarak karşınıza çıkan ilk saçma sapan insanlar evlenmeyi hatta birlikte olmayı düşünmeyin. Acısı sonradan çıktığında sizde çok pişman olabilirsiniz.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum