Open top menu
20 Mayıs 2013 Pazartesi

Giydiğiniz her kıyafetin üzerinizde daha şık durmasını kim istemez ki? İşte bunun sırrı düz bir karna sahip olmak. Bunun için yapmamız gereken birkaç önemli püf noktası var. İşte karşınızda bu püf noktaları!


Ayakta dururken daha iyi bir duruş karın kaslarının doğru çalışmasını sağlar. Kulaklarınız omuz hizasında olmalı ve dizlerinizi kırmamalısınız. Omuzlarınızın ön kısmı askıya gömlek astığınız gibi düz olmalıdır. Öne doğru eğik durursanız kamburunuz çıkar ve zamanla kalıcı olabilir. Ağırlığınızı topuklarınıza verin. Bu sayede hem düzgün bir duruşa hem de sağlıklı karın kaslarına sahip olacaksınız.


Karın kaslarınızı çalıştırırken vücudunuzun diğer bölümlerini ihmal etmeyin. Sıkı bir karına sahip olmak için örneğin sırt ve bel bölümünde bulunan kasların da durumu çok önemlidir. Dik durun, ayaklarınızı omuz hizasında ayırın. Ellerinizi birleştirin ve kürek çektiğinizi hayal edin. Sağ ve sol tarafınıza doğru birleştirdiğiniz ellerinizi kanoda oturur gibi kürek hareketini 20 defa yapın. Hareketleri yaparken derin nefes almaya dikkat edin.


Ayaklarınızı birleştirip dik durun. Kollarınızı uçak kanatları gibi açın. Nefes verin ve aynı zamanda bacağınızı kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Kollarınız önünüzde paralel olrak durmalı. Her bir bacak için 20 kez aynı hareketi yapın. Bu sayede bu bölgede bulunan kaslarınızın çalışacak ve yağ yakımı artacaktır.


Dik durun, topuklarınızı birleştirin ve ellerinizi karnınızın altında kilitleyin. Nefes verin ve kollarınızı esnetebildiğiniz kadar aşağı doğru itin. Aynı zamanda parmak ucunuza kalkmaya çalışın. Bu şekilde 10 kez aynı hareketi tekrarlayın.


Ne kadar egzersiz yaparsanız yapın, yediklerinize dikkat etmediğinizde karnınızı istediğiniz gibi olmaz. Unutmayın mideniz karnınızda ve onun tıka basa dolu olması güzelliğinize gölge düşürecektir.


Genleriniz vücudunuzun şeklinde baş rol oynar. Fakat ailenizdeki kişiler zaten kilolu diye tatlılara saldırmanız gerekmez.


İstediğiniz takdirde ve gerçekçi hedefler koyduğunuzda motive olduğunuzu ve çarpıcı bir vücuda sahip olmanın o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kimse bir günde harika bir karına kavuşmuyor. Sabırla çalıştığınızda ve günde sadece 20 dakikanızı ayırdığınızda çok fazla zaman geçmeden istediğiniz ölçülere ulaşmamanız için hiçbir sebep yok.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum