Open top menu
19 Ağustos 2012 Pazar

Hormonların esiriyiz, kilo alıyoruz, değişiyoruz bir de erkekleri çözmekle uğraşmak zorunda kalmak istemiyoruz.


Anne adayları hormonların etkisiyle her şeye alınmaya başladıkça en çok eşlerinin üzerinde yoğunlaşırlar. "Neden böyle yaptı? Neden öyle baktı? Neden öyle söyledi?" diye düşünür dururlar. Sadece düşünmekle de kalmayıp eşlerine hamilelikleri süresince hayatı zindan ederler.


Bu gebelik süresince en çok etkilenen taraflardan birisi de baba adayları olmasına rağmen hep alttan alması, sakin ve kontrollü davranması beklenendir eşler. Ne olursa olsun sükunetlerini bozmayıp sabırla destek vermesi beklenir hormonların kontrolündeki eşlerine.


Peki anne adayları hamilelik süresince eşlerinden ne istiyorlar?


Sadece gebelikten öncesi gibi olmalarını. Eşleri hamile kaldıktan sonra baba adaylarının hareketlerini ve rutin yaşamlarını değiştirmemelerini öneririm. Çünkü hamile kadınlar sizin en ufak davranışınızı dahi yanlış yorumlayabilirler. Küçücük bir detay, mesela parfümünüzü değiştirmeniz bile onun kendisini artık sevmediğinizi hatta aldattığınızı düşünmesine sebep olabilir. Bu yüzden en az dokuz ay boyunca rutinlerinizin dışına çıkmamaya bakın ki eşiniz stressiz ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirsin. O ne kadar gerilirse siz o kadar sakin ve kendinden emin duruş sergileyin. Ona güvenli bir ortam sağlayın yeter.(kadinvekadin.net)

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum