Open top menu
16 Ekim 2012 Salı

Pastel renkli saçları 2010'daki moda şovlarında bol bol görmüştük. "İki sene öncesinin trendini neden şimdi yapalım?" diye soracaksınız. Hemen söyleyelim.


Renkli saçlarla dolaşmak, herkes tarafından hemen sindirilememiş olsa gerek. Çünkü bir çok ünlü isim bile bu renkleri saçlarına ve hayatlarına yeni yeni sokmaya başladılar. Daha fazla görmeye alıştığımız bu "eski" trend bize marjinal değil daha normal görünmeye başladı. Üstelik bakıldığında kullanana daha genç bir ruh kattığı inkar edilemez bence.


Gelelim uygulama işlemine...


Kalıcı pastel renkleri saçınızda daha uzun görmek istiyorsanız kuaförünüze gitmeniz şart! Saçınızın renginin önce iyice açılıp sonra bu pastel renge yeniden boyanması gerekiyor.


Eğer tamamen kalıcı olması sizi korkuttuysa yarı kalıcı boyalarla da geçici bir süre için farklı görünebilirsiniz.


Sizde benim gibi "Hayır! Ben saçımın hiçbir kimyasal işlemden geçmesini istemiyorum!" diyenlerdenseniz size iki önerimiz var. Sprey boya ya da renkli çıt çıt saçlar. Çıt çıtlar da bölgesel renklendirme yapabilirsiniz ancak tüm saç renginizi değiştirmek istiyorsanız sprey kullanmak durumundasınız. Bu opsiyonda güzel olan akşam ki parti için farklı görünüp sabah o çok ciddi görünmeniz gereken toplantınıza eski halinizle katılabilirsiniz...


Artık tek yapmanız gereken hangi rengi istediğinize karar vermek. Renklerde kısıtlama olmadığını belirtmekte fayda var. Tek dikkat edilecek nokta, kullanacağınız rengin en pastel tonunu seçmeniz gerektiği...

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum