Open top menu
25 Ekim 2012 Perşembe

İlişki koçu olarak danışmanlık verdiğimiz zaman sıkça sorulan bazı sorular varki cevaplarının tüm erkekler için faydalı olacağını düşünüyorum. O yüzden bu soruları ve cevaplarını paylaşıyoruz


Gece gezmeleri


SORU: Akşam çıktığımda hoş bir kadınla tanışma şansımı nasıl arttırırım?


CEVAP: Beyler, sürü halinde dolaşmayın! 2 kişi bu işin maksimum rakamıdır, kalabalık olmaktansa yalnız çıkmayı tercih edin. Sürü halinde dolaşmanız biz bayanların size yakınlaşmasına fırsat vermeyecektir.Flörtöz mekanlar seçmek lazım. Salı günü hareketli olan bir yer perşembeleri boş olabilir,dikkatli olun. Mekanda köşedeki bir masaya çakılıp kalmaktansa gelen geçeni görebileceğiniz orta bir masada ya da barda oturmayı tercih edin. Aynı gece aynı mekanda herkesi süzmektense tanışmak istediğini kişiyi belirleyin ve hedefe yönelik davranın. WC kuyruğunda, sigara molasında ya da bardan içki alırken tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kendinize müdavim mekanlar edinin, tanımadığınız biri size nerede ne zaman ulaşabileceği hakkında bir fikir sahibi olmuş olur.


Horlamak nelere kadir?


SORU: Kızarkadaşım uyurken çok horladığım için benimle artık aynı yatakta uyumak istemiyor.Bu durum ilişkimizi etkiler mi?


CEVAP: İlk yapmanız gereken kızarkadaşınızın söylediklerini ciddiye almak olsun. O bu kadar rahatsızken sizin bir çözüm üretmemeniz,  ilişkinizi olumsuz etkileyecektir. Siz uyurken farkında olmadan onu uykusuz bıraktığınız için sizi bilinçaltında kötü bir yatak arkadaşı olarak llan edebilir. Bu durum maalesef  uzun vadede cinsel isteksizliğe de yol açabilir. Tekrar eski güzel günlerinize dönmek için, hemen aksiyon alın.Horlamayı önleyici burun bantlarını deneyin. Eğer o da işe yaramıyorsa, horlama probleminizi gidermek için hemen bir uyku merkezine başvurun.


Seks monotonlaşınca hareketlenin


SORU: 3 yıldır evliyiz, cinsel hayatımız monotonlaşmaya başladı ama eşimi aldatmak da istemiyorum, seks hayatımızı nasıl hareketlendirebiliriz?


CEVAP: Cinsel hayattaki monotonluk hissi, ilişkinizi de sorgulamanıza neden olabilir, o nedenle bu problemi yumuşak bir dille partnerinizle konuşmanızda fayda var. Seksle ilgili nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığınızı, eşinizle karşılıklı paylaşın. Bunu tv izlerken değil de gerçekten erotik bir ortamda içki eşliğinde yaparsanız eşinizin utanma hissini de kırmış olursunuz. Birbirinizi dinlemek cinsel hayatınızı renklendirecektir. Sonrasında, farklı mekanlarda heyecanınızı kışkırtan deneyimler yaşamak için partnerinize sürprizler yapın. Eminim o da bu yaratıcı oyunu sevecektir.


Ertesi gün hapı


SORU: Dün gece yeni tanıştığım bir kızla eğlenmeye çıktık. Gecenin sonunda herşey aniden gelişti ve korunmadan beraber olduk. Ertesi gün hapı kullanıp kullanmadığını sorsam ne olur?


CEVAP: Kadınlar kendilerini özel hissetmek isterler, beraber olduğu birinden alacağı ilk mesajın bu olması onun gözündeki imajınızı zedeler. Bu soruyu direkt sormaktansa konuyu dolaylı olarak oraya getirin. Dün gecenin ne kadar güzel geçtiğiyle ilgili söze başlayın. Karşı taraf kendini iyi hissettikten sonra, suçu kendinize atarak tedbirsizliğinizden ötürü özür dileyin. O anda kendinizi kötü hissetmemeniz için, kızımız ertesi gün hapı aldıysa zaten söyleyecektir. Ancak hem riskli hem de kontrolünüz dışında olduğu için bu haplara güvenmeyin.Tavsiyem, tedbirinizi önce kendiniz almanız yönünde.


İlk buluşma


SORU: Yeni bir kızla tanıştım, yemeğe çıkmayı teklif edeceğim. Kendimi rahat hissetmek için müzikli ve gürültülü bir yer olmasını tercih ediyorum, ne dersiniz?


CEVAP: llk tanışmalar her zaman doğası gereği biraz streslidir, hele ki karşınızdaki kişiden hoşlanıyorsanız işiniz daha zor. Müzik sesinin konuşmaları bastırdığı, gürültülü ve alkollü bir ortamda elbette ki daha rahat edeceksinizdir ancak ertesi gün karşınızdaki kişiyi ne kadar fazla tanıdınız ve ilişkiye dair bir adım öteye geçebildiniz mi değerlendirmesinde sınıfta kalmanız kaçınılmaz. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki için doğru iletişim kurmak önemli. Şarap menüsü güzel bir italyan restoran ya da rakı seviyorsanız rakı-balık eşliğinde, hafif müzikli şık bir restoran yerinde bir seçim olacaktır. Özenli giyinin ama abartıya da kaçmayın. Doğal halinizden çok uzaklaşmayın, kostümünüzün rahat olması sizi de rahatlatacaktır. Daha önce bilmediğiniz, test etmediğiniz bir yer tercih etmeyin, mekana hakim olun. Son olarak sohbet ederken karşınızadakini mutsuz ve yalnız anılarınızla boğmayın, eski ilişkilerinizden bahsetmeyin. Harika bir hayatınız olmasa da yine de işi, gücü, yapacak şeyleri olan, dolu bir izlenim bırakın.Kaynak:askmen

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum