Open top menu
9 Nisan 2013 Salı

2011'de vizyona giren, Justin Timberlake ile Mila Kunis'in oynadığı 'Friend with Benefits' filmiyle insanlar yeni bir kavramla tanışmış oldu: seks arkadaşlığı ya da arkadaş ile seks.



Friends With Benefits bir anlamda 'Seks arkadaşlığı' yapan 'arkadaşlar.' Yani söz konusu durumun çizgileri de oldukça hassas ve şöyle tanımlanıyor: aslında gerçekten arkadaş olanların cinsel hayatı da paylaşmaya karar verip, özel hayatlarında romantik duygular paylaşmamaları. İngiliz internet sitesi Female First, yatak arkadaşlığında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.



İşte böyle ilişkiler için birkaç öneri:



Sadece Seviştiniz,Unutmayın



Eğer böyle bir arkadaşınız varsa bunun sadece "seksten" ibaret olduğunu bilmelisiniz. Bu yüzden bu seks arkadaşınızdan, sevgilinizden beklediğiniz şeyleri beklemeyin.



Birliktelik Sonrası Uyumayın



Seks arkadaşlığının en önemli kurallarından birisi de onunla beraber uyumamaktır. Ertesi sabah garip duygularla, ne yapacağınızı bilemediğiniz bir sabaha da uyanmayın böylece.


İkinizde nerede duracağınızı bilmelisiniz. Tabii bu onu kapı dışarı edeceğiniz anlamına da gelmiyor. Duş alıp, televizyon seyretmeye koyulabilirsiniz.



Buluşmakta Sakınca Yok



Seks arkadaşınızın olması başkalarıyla çıkamayacağınız anlamına gelmiyor. Belki birkaç buluşmaya kadar bunu açıklamanıza gerek yok ama diğer tarafla ilişkiniz ciddileşirse seks arkadaşınıza bunu söyleyerek, ilişkinizi bitirebilirsiniz.



Ama Kıskanmayın



Siz başkalarıyla buluşabileceğiniz gibi seks arkadaşınızda başkalarıyla buluşabilir. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız seks arkadaşınıza kıskançlık yapma hakkınız yok. Kendinizi de bu duruma her zaman hazırlayın. Çünkü sizin ilişkinizin tek amacı "eğlenmek."



Güvenli Birliktelik ve Sağlık



Sekste en önemli şey güvendir. Her zaman prezervatif kullanmayı unutmayın.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum