Open top menu
15 Nisan 2013 Pazartesi

ABD'li klinik psikolog Dr. Jennifer Baumgartner kadınların içlerinde gizlenen arzu ve ihtirasların giydikleri kıyafetlerle ortaya çıktığını yeni kitabında okuyucularıyla paylaştı.


Dr. Baumgartner'a göre günlük kıyafetlerinde göğüs dekoltesini tercih eden kadınlar hayatlarında onları kontrol edecek bir güç arayışı içinde oluyor. Dr. Baumgartner kıyafetlerini gereğinden fazla takıyla süsleyen kadınların özgüven eksikliği olduğunu söylerken taktıkları mücevherlerle etrafı büyülemeye çalışanların genellikle maddi sıkıntısı olduğunun altını çizdi.


Giydiklerimiz İçimizi Dışımıza Yansıtıyor


Dr.Baumgartner kıyafetlerle duygular arasındaki ilişkiyi şu sözlerle anlattı: "Giydiklerimiz iç dünyamızda olan her şeyi dış dünyaya yansıtan bir ayna gibidir.Duygularınız ve düşünceleriniz yatak odanızdaki dolabınızda üst üste sıralanmış olarak sizi bekler.Tek yapmanız gereken hissettiklerinizi seçtiğiniz kıyafetle üzerinize giymektir."


Dr. Baumgartner'a göre ofiste gömlek düğmelerini boynuna kadar ilikleyen kadınlar patronlarına "Dişiliğin ön

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum