Open top menu
7 Ocak 2013 Pazartesi

Temizlik


Birlikte yaşamaya başladıktan sonra sizin temizlik alışkanlıklarınızın erkek arkadaşınızın dağınıklığı ile uyum sağlamaması yüksek ihtimal, tabii nadir durumlarda tersi de gerçekleşebilir. 


Makyajsız surat


Sevgiliniz şimdiye kadar bakımsız halleriniz ile tanışmadı ise sıra ona da geldi. Hazır mısınız? 


Market alışverişi


Bazı çiftler çözüm olarak market alışverişlerini ayrı ayrı yapar çünkü aynı şeyleri yemek/içmekten zevk almamanız olası bir durum. 


Neyin önemli olduğunu bilin


Yapmanız gereken fedakarlıkları öğrendikçe,ilişkiniz için nelerin önemli olduğunu öğrenmelisiniz.Harcamaları, kendinize ayıracağınız zamanları, birlikte yaşamaya başlamadan önce var olan sınırlarla ilgili en başından konuşmak faydalı olabilir. Sadece tamamen dürüst olun ve birbirinizi dinlemeyi bilin. 


Takıntılar


Temizlik, arkadaş ziyareti, aile ile geçirilecek zaman ve bunun gibi konularla ilgili takıntılarınız varsa bu konuları da daha sonra daha büyük sorunlara yol açmaması açısından sevgilinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. 


Sınırlarınızı bilin


Paylaşılacak bir ev söz konusu olduğunda en önemlisi herhalde herkesin sınırlarını bilmesi gerekliliği.Birlikte yaşamanın keyiften çok eziyete dönüşmesini istemiyorsanız, birbirinize saygı duymalısınız. 


Banyo


Banyo, elbette genellikle kadınların tek elinde ama bir erkekle yaşadığımızı unutmamakta fayda var. Yani artık eskisi gibi her yerde saç tokası, tarak, makyaj malzemesi, saç şekillendirici gibi eşyalarınız olmamalı.Ayrıca ikiniz de çalışıyor iseniz ve sabah birbirinize yakın saatlerde evden çıkacaksanız,hazırlanması için ona da zaman tanımayı ihmal etmemelisiniz.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum