Open top menu
13 Şubat 2013 Çarşamba

Hızla gelişen ve geliştikçe değişen modern dünyada gün geçmiyor ki yeni bir ürün raflarda yerini almasın. Bu ürünlerden bir tanesi de hızla dünyada trend haline gelen saç tebeşiri deyimi altındaki yıkanabilir soft pastel boyalardır.


Hepimiz hayatımızın bir döneminde saçımızı farklı renklere boyamayı düşündük. İşte size eğlenceli, kolay kullanılan, kolay temizlenen, rengarenk saç tebeşirleri.


hc Saç Tebeşiri Nasıl Kullanılır?


Saçınızı bir parça ayırarak elinize alınız. Hafifçe su ile ıslatınız.


Ardından seçtiğimiz renkten tebeşir ile saçımızı bolca boyuyoruz. Etkili sonuç alabilmek için iyice boyadığınızdan emin olun.


Saçınız tebeşir rengini alıncaya kadar bu işleme devam edin. Ve sonra hafifçe tarayıp maşa veya düzleştirici ile ısıtıp sabitleyiniz.


ÖNEMLİ : Yıkadığınız taktirde kolayca çıkmaktadır ama yıkamassanız 2 güne kadar kalabilir. Açık renk saçlarda daha etkili ve kalıcı olmaktadır. Saç renginiz çok açıksa kalıcı olması için ayırdığınız saçı ıslatmadan yapılması tavsiye edilir. Ancak koyu renk saçlarda saçı ıslatırsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum