Open top menu
15 Eylül 2013 Pazar

Her diyet programı güçlendirilmeye ihtiyaç duyar. Favori diyet programınızı, dengeli beslenme tüyoları ve basit taktikler ile güçlendirebilirsiniz. Böylece daha hızlı kilo verirsiniz. Ayrıca sağlıklı zayıflama hedefinizi gerçekleştirmiş olursunuz.


Dengeli beslenme dendiğinde aklınıza gelen şey kalori saymak ve gram hesabı yapmaksa, tekrar düşünün.


Dengeli beslenme için atacağınız ilk adım çok basit: Tabağınızı dengeyle tasarlayın. Her öğünde tabağınızın yarısı mutlaka sebze olsun. Diyet listelerine göre beslenirken bile yeterince sebze meyve tüketmiyoruz.Minik tüyolara gerçekten de ihtiyacımız var.


Tabağınızı dengeli beslenme tüyoları kullanarak tasarlayın. Ana yemeğin yanında salata, taze fasülye,bezelye, havuç, kabak kullanabilirsiniz. Tabağınızın yarısını rengarenk sebzelerle doldurun. Geriye kalan yarısını ise ikiye bölün: Bir porsiyon protein ve bir porsiyon karbonhidrat.


Diyet Programı Tabağınızı Zayıflamak için Tasarlayın


Bu tarz dengeli bir tabak için güveç ve tencere yemekleri çok uygun. Yani aslında Türk mutfağı dengeli beslenme teknikleri ile dolu. Türk mutfağında pek çok tabak, besleyici değeri yüksek, düşük kalorili yiyeceklerden oluşuyor. Aynı şekilde, Meksika mutfağı da öyle. Sotelenmiş sebzeler ve kavrulmuş et, iki mutfağın ortak özelliği.


Basit zayıflama yöntemlerinden biri de şu: Yemek yaparken veya binbir çeşit yemekle donatılmış sofraya oturduğunuzda yapacağınız ilk şey, tabağınızı kafanızda tasarlamak olsun. Böylece dengeli beslenme bilmecesini çözmek için en önemli adımı atmış olacaksınız.


Dengeli beslenme zorunluluğu her diyet programı için geçerli bir kural olmalı. Bazı diyet programları işin bu kısmını çok önemsemiyor. Sizin de o tür diyetleri önemsememeniz lazım. Çünkü, mucize diyet diye bir şey yok. Kalıcı ve sağlıklı zayıflama sağlayan bir diyet programı bulun, onunla devam edin ve kolay yöntemlerle o diyet programını güçlendirin.


Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum