Open top menu
23 Eylül 2013 Pazartesi

Işıltılı bir cilt, beyaz dişler, parlak ojeler, saten gibi bacaklar ve daha fazla güzellik için önerilerimizi okuyun.


Işıltılı bir cilt


Mükemmel gözükmek için ışıltılı pudralardan yardım alın. Alın, burun kemeri, elmacık kemikleri ve çene bölgenize ışıltılı pudra ve parlak allık uygulayın.


Kırmızıdan korkmayın


Erkekler tarafından çok beğenilen kırmızı ruj, bütün havanızı değiştirmek için ideal. Çantanızdan ayırmadığınız kırmızı ruju uyguladıktan sonra peçete ile fazlalığı alın ve uzun süre dayanması için üzerine transparan pudra uygulayın.


Beyaz dişler


Portakal kabuğunun iç yüzü ile dişlerinizi dairesel hareketlerle ovalayarak anında harika bir gülümsemeye kavuşabilirsiniz.


Parlak ojeler


Tek kat oje uyguladıktan sonra aynı tonun ışıltılı olanıyla ikinci katı sürün. Bu yöntem şeffaf ciladan daha etkili bir parlaklığa kavuşmanızı sağlayacak.


Satensi bacaklar


Daha kolay ve pürüzsüz bir traş için bacaklarınıza vazelin uygulayın. Bu, tüyleri yumuşattığı için traş etmenizi daha kolay hale getirir. Ayrıca, kıl kökleriniz nemlendiği için tahriş olmaz ve kırmızı görüntüden kurtulursunuz.


Parlak bir ten


Açık tenliyseniz gümüş, esmerseniz altın renginde ışıltılı bir losyonu, dekolte bölgenize sürün. Daha sonra üzerine ince simleri olan bir pudra uygulayın. Işıltıyı cildinize mühürlediğiniz için gün boyu mücevher gibi parlayacaksınız.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum