Open top menu
13 Eylül 2013 Cuma

İngiltere Men's Health dergisindenki yazıları dünyayı saran Siski Green'den cinselliğin hayatınızı değiştirecek ve renklendirecek 7 ipucunu bir araya getirdik.


Bu önerilerle partnerinizin aklını başından alacaksınız.

Kadınlarda orgazmı ikiye katlamak için açı değiştirmek yeterli. Kalçanın altına yerleştirilen bir yastık,pelvikde 26 derecelik bir eğim yaratarak partnerin vücuduyla klitoris arasında maksimum kontak kurmayı sağlıyor. Bu sayede kadın, normalden daha fazla orgazma ulaşabiliyor.


Hoş bir hava yaratmak istediğinizde renklerin gücü tartışılmaz. Kırmızı, lacivert ve mor en erotik renkler diyebiliriz. Erotiklikten en uzak renk ise gri.


Klişeleşmiş çikolata önerisini unutun. Peynir, aşk hormonu dediğimiz feniletilamini salgılamakta çikolatadan daha etkili. Geçirdiğiniz romantik akşam yemeğini, ikinizi de cinsellik için havaya sokacak br peynir tabağıyla tamamlayabilirsiniz.


Erkekler en derine inmek isterler. Bunun altında yatan en önemli sebebse, cinsel organlarının dibinde sinirlerin daha yoğun bulunması. Ön sevişme sırasında bu kısıma yönlenerek ona mükemmel bir haz yaşatabilirsiniz.


Yatağın karşısına veya yanına yerleştirilen büyük bir ayna partnerinizi seyretmenize imkan sağlayarak,yaşadığınız heyecanı görsel bir zevkle pekiştirecektir.


Romantik ve yumuşak adımların yarattığı zevkten çok farklı ama bi o kadar heyecanlı bir cinsellik yaşamak için ufak haşinliklere yer verebilirsiniz. Minik ısırıkların yarattığı tatlı acı partnerinizde farklı duygular yaratacak.


Tamamen çıplak olmak yerine,cinselliği, üzerindeki parçalardan tamamen kurtulmadan deneyin.Üzerinizdeki çekici kıyafetler hem heyecan hem gizem yaratarak farklı bir his ortaya koyacak.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum