Open top menu
2 Aralık 2013 Pazartesi

Seks hayatınız monotonlaşmaya mı başladı? Yatak odasına yalnızca uyumak için mi giriyorsunuz? İşte her çiftin bilmesi gereken cinsel yaşam tüyoları! İlişkinizde önemli bir zemin olan cinsel hayatınızı bir köşeye atmayın! Çift olarak birbirinize dokunmaktan, tensel iletişim kurmaktan çekinmeyin. Bu sizi birbirinize bağlayan en güçlü bağ! Zamanla rutinden monotona dönen cinsel hayatınızı canlandırmak için birşeyler yapmalısınız.


İlk olarak mağazalarda gördüğünüz şık ve seksi iç çamaşırlarından alın ve kendinize bakım yapın. Bunu bir alışkanlık haline getirirseniz hem her zaman görünümüzden memnun olacak hem de sevgiliniz sizinle sevişmek istediğinde onu reddetmeyeceksiniz.


Artık kendinizi daha çekici hissettiğinize göre sevgilinizle ilgilenebilirsiniz değil mi?


Farklı Olun


İlişkinizde istediğini elde eden ve herşeyle ilgilenen baskın karakter sevgiliniz mi? Kontrolü bir seferlik elinize almaya ne dersiniz? Eğer ilişkinizdeki baskın karakter sizinkiyse o zaman kontrolü sevgilinize devredin !


Kontrolü elinize alıp yatak odasında on a emirler yağdırabilir ya da onun emirlerine uyabilirsiniz. Bir adım ileri giderek ipek fularınızla sevgilinizin ellerini bağlayabilirsiniz. Böylece size karşı koyamaz ve ona ne isterseniz yapabilirsiniz.


Müsade Edin


Sevgilinizin yatak odasında yapmanızı istediği ve sizin reddettiğiniz o teklifleri kabul etmeye ne dersiniz?Erkeklerin genellikle fantezilerini sesli olarak ifade etmekten çekinmiyor. Bu sizin ondan ev işlerinde yardımcı olmasını istemeniz gibi birşey.


Sevgiliniz sizi onun için dans ederken mi izlemek istiyor? Yoksa seksi bir hizmetçi gibi giyinmenizi mi?Herkesin sınırları olduğunu tabii ki biliyoruz. Ama sevgilinizin sizden istediklerini deneyip ona bir şans verirseniz pişman olmazsınız.


Yenilikler


Birlikte yeni şeyler denemek aranızdaki bağları güçlendirir ve dürüst olmak gerekirse, yatakta sevgilinizle yeni ve heyecanlı birşeyler yapmayalı uzun zaman olduğunu biliyoruz!


Sevgilinize yeni şeyler denemek istediğinizi söyleyin ve denemek istediği bir şey olup olmadığını sorun. Cep telefonunuza yükleyeceğiniz kama sutra uygulamalarından ya da seks oyunlarından faydalanabilirsiniz.


Flört


Sevgilinizle romantik bir gece planlayın. Klasik bir buluşma gibi göstermek için önce sakin bir yemeğe ardından da sinemaya gidebilirsiniz.


Bu buluşmaya giderken daha önce hiç giyinmediğiniz kadar kadınsı ve seksi olun. İnce saten bir elbise ve topuklu ayakkabılar her zaman işe yarar özellikle de göğüs dekoltesinin gücünü küçümsemeyin!


Gece boyunca onu baştan çıkarmaya çalışın. Konuşmalarınızla erotik göndermeler yapın ya da açık bir şekilde yatakta size ne yapmasını istediğinizi anlatın. Yemekten sonraki planlarınız iptal olabilir.


Reddetmeyin!


Size asla istemediğiniz şeyleri yapmanızı öğütlemiyoruz fakat sevgiliniz size dokunmaya çalıştığında onu reddetmeyin. İstekli dokunuşlarını ne kadar sık reddederseniz ondan o kadar soğuduğunuzu düşünecektir.


O anda kendinizi seksi hissetmeseniz bile size dokunmasına izin verin. Eğer sürekli olarak sevgilinizi reddetmeye devam ederseniz yakında size dokunmaktan vazgeçecektir.


Bu nedenle o onda seks yapmak istemeseniz bile arada bir size dokunmasına izin verin ve sevgilinizin istekli öpücüklerinin keyfini çıkarın.


Obje


Biz kadınların hiç yapmadığımız bir şey varsa o da sevgilimize bir seks objesi olarak bakmak. Bunu ciddi anlamda yapın demiyoruz ama bir akşam sevgiliniz işten döndüğünde hiç konuşmadan onu öpmeye başlayabilirsiniz.


Bu süpriz sevgilinizi hem şaşırtacak hem de çok mutlu edecek. Bunun için önceden onun sevdiği şeyleri hazırlayabilir, çekici çamaşırlarınızı giyebilirsiniz ama odak noktanız mutlaka sevgiliniz olmalı.


Gece boyunca ona iltifat etmeyi ihmal etmeyin!

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum