Open top menu
30 Ekim 2013 Çarşamba

Beyler, bugün size harika önerilerimiz var. 'Kadınların cinsel birliktelik sırasında nasıl fanteziler kurar?' sorusu sizin de aklınızı hiç karıştırdı mı?


İşte kadınların kurduğu fanteziler...

Yabancı biri!


Bu çoğu kadının psikolojik olarak da rahatladığı şeylerden biridir. Onun hatalarını, kim olduğunu, nereden geldiğini bilmeyeceği bir erkekle sevişme hayalleri kurarlar. Onunla mükemmel anlar yaşarlar ve sonrasında o hayali kahraman bir daha hiç karşısına çıkmaz, gider.


Erotik film


Birçok kadın cinsellik öncesi daha iyi olduğunu gösterebilmek ve pozisyon alternatifleri yaratabilmek için erotik film izler. Fantezilerinin çoğunu bu izlediği konular ve görseller üzerine gelliştirir.


Her şeye 'tamam'


Bazı kadınlar ipleri partnerlerine vermeyi isterler cinsellik sırasında. Onun istediklerini yapmayı, o ne derse onu uygulamayı isterler. Bu durum onlara çok fazla zevk verir.


Patron olmak!


Bazı kadınlar tam tersidir. Partnerlerini cinsellik sırasında köle yapmak isterler. Vahşi bir kadın, köle bir erkek. Bu fanteziye çoğunluk bayılıyor.


Hayran


Kadınların peşinde koştuğu, cazibeli, karizmatik bir erkek kadın için karşı konulamazdır. Bu yüzden birliktelik sırasında en etkilendiği erkeği yatağında hisseder.


Kayıt almak


Bunu birçok kadın redderken, bir kısmı çok heyecan verici ve etkileyici buluyor. Sevişmelerini kayıt ettikten sonra izlemek bazı kadınların fantezileri arasında.


Aldatıldığını görmek


Özellikle cinsel isteksizlik yaşayan kadınların yaptığı bir fantezi. Partnerini cazibeli bir kadınla sevişirken hayal etmek, sonrasındaki bastırılmak istenen kıskançlık duygusu ve tabii ki kadınlık hormonları. Bu durum sonrası daha canlı bir birliktelik yaşarlar.


İstememek(!)


Bazı kadınlar partnerlerini baştan çıkarmak için uğraşırlar ve sonrasında sanki istemiyormuş gibi naz yaparlar. Bu sürede erkeğin uğraşı ve yaptıkları kadınlara büyük haz yaşatır.

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

1 yorum:

  1. Slm ben fırat 35 yaşındayım güzel bir bayanla tanışmak istiyorum 177 boyundayım yakışıklılayım güzel bir bayanla tanışmak istiyorum guzel geç kizlar olgun beyanlar arasın gizlilik olemli dır tokatan her yerden ariyabilirsiniz bayanlar geç kizlar olgun beyanlar arasın 0543 453 45 25

    YanıtlaSil